Hogy lehet fogat mosni egy 15 hós babanak? Már nem nagyon engedi. Illetve hogyan lehet megtanitani köpni? Hogy köpje ki?
Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 09:36
1/2 anonim válasza:
éN azt találtam ki, hogy fogtam a fogkefét és mintha magamnak mosnám vicsorítottam és mondtam, hogy zszszszs....persze ezt többször eljátszottam és annyira megtetszett neki, hogy tartotta ő is a száját, hogy csináljam neki is. Persze neki már sikáltam is a fogát, de a zszszs nem maradhatott el. annyira beleélte magát, hogy volt amikor fél órán keresztül csak fogat mostunk. Most már ha meglátja a fogkefét akkor rohan be az ágyra( hülye szokás tudom...), behelyezkedik és várja a zszszs-t...Köpni még szerintem nem tudod megtanítani. Van két éves unokatesónk és azt hiszem még ő sem köpi ki.
2/2 anonim válasza:
Az én lánykám sem engedi mindig.Pedig lelkesen hozza a fogkefét és a fogkrémet.Köpni majd 2,5 évesen tanul meg.Addig is kipróbálom az előző író módszerét.:-)
15 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!