Merjem neki odaadni vagy sem? Tápszer.
Kislányom kezdetektől fogva tápszeres. Milupa HA Start Optimát írta akkor a doki neki, de hasfájós volt tőle. Aztán váltottunk tápszert (Milupa Fermentált), és azóta minden oké, nincs hasfájás, se szorulás, se semmi. Maradt meg itthon egy doboz HA Start Optima, gondolkodom rajta, hogy merjem-e neki odaadni, vagy megint fájna tőle a hasa? Egyébként már majdnem 4 hónapos.
Tartok tőle, hogy újra fájni fog a hasa tőle, vagy ha nem is fog fájni, akkor mi lesz ha utána már a fermentáltat nem fogja elfogadni? Mit tegyek? Adjam neki, vagy ne kockáztassak, és ne variáljak? De akkor meg dobjam ki a teljes bontatlan doboz tápszert? Nincs ismerősnek vagy a környéken kisbaba, akinek oda adhatnám. Mi a véleményetek? Köszönöm.
Én nem adnám oda ha fájt tőle a hasa.
Akkor elbuktam az árát és kész! Ennyi belefér!
Én odaadnám, vagyis odaadtam.
Nálunk is így volt, Megmaradt egy doboz, közben kiütéses lett a lányom (nem a tápszertől), meg fájt is a pocakja, kapott rá Milumil Peptit, hogy allergiára hajlamos. Aztán mikor 6 hónapos lett, nem volt indokolt a pepti, és oda adtam neki a megmaradt bontatlan zacsis optimát. Gond nélkül bepuszilta, semmi gond nem volt belőle, nem fájt a pocakja, stb...
Úgyhogy én odaadnám, ha most még nem is, ha jó a szavatossága, mikortól hozzátáplálod, és többféle dolgot kap, simán odaadhatod neki...de most is egyébként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!