Tápszer folyadék, túl etetés veszélye fenn áll?
Vannak babák akik ki hánnyák a felesleget?
Mennyi idő után emésztik meg a tápszert?
De az én babám túl gyakran ébred fel , van úgy hogy fél óra 1 óránként, és mostanában alig issza meg a 90 ml pedig már 140 ml-is megitta az előtt.
Nagyon nehezen alszik el , és rövid ideig alszik.
Van hogy 2 etetés között nem is alszik akkor kb 2 és fél 3 órát nem eszik, nem iszik, csak cumizik azt is úgy hogy ki be jár esik a cumi.
Nem merem gyakrabban etetni mert félek túletetem.
Gyakran akar keveset inni , teát vizet nem issza meg.
Ha azt szeretném hogy megigya az adagját , egyszerűen nem kell neki,nem tudom megitatni vele, van néha hogy csak 40 ml iszik, gondolom mert szomjas és nem tudja megkülönböztetni az éhséget a szomjúságtól.
Lehet hogy nem ízlik neki a tápszer és csak annyit eszik amitől elmúlik hirtelen az éhsége.
1 -kor evett 90 ml.
10-kor neki álltam megint etetni , 150 ml volt a cumis üvegbe megivott 120 ml-rt.
fél óra alatt.
Egyes vagyok.
Ne aggódj,ha éhes,jelzi úgyis.Ha eltelik az x idő,akkor meg csinálj valamennyit és kínáld meg.Nekem a lányom 8-10hóig pl nem is vacsizott,mert utálta a cumisüveget.3naponta evett 160milit,a többin 30milit és így aludta át az éjjelt.Éhen nem fog halni a tied sem,lehet most épp nem éhes időszaka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!