Lehet babahordozót kölcsönözni valahol, vagy anélkül is haza lehet vinni kocsival a babát?
Figyelt kérdés
2013. nov. 28. 07:18
11/20 anonim válasza:
Mázli, hogy semmi baja nem lett és rendőrrel sem találkoztatok. Hordozó nélkül TILOS babát autóban szállítani, kivéve a taxit. Nem csak jogellenes, hanem balesetveszélyes is. Én ezt nézném, nem azt, hogy ki kell adnom pár 100 forintot kölcsönzésre.
12/20 anonim válasza:
Hordozó nélkül autóban nem vinnék babát.
Viszont nálunk a kutyát nem érdekli, hogy a kórházból miben viszed haza.
13/20 anonim válasza:
Sajnos nálunk sem nézték a kórházban. De meg sem fordult a fejemben másban kihozni.
14/20 A kérdező kommentje:
Egy alkalom miatt pedig nem fogunk hordozót venni.
2013. nov. 28. 14:57
15/20 anonim válasza:
Most lehet le leszek pontozva. Szerintem felelőtlenség hordozó nélkül a gyereket autóban szállítani. Annyi hülye van az utakon és olyan sokszor fékeznek hirtelen az autósok. Én az 5 perces útra is bekötöttem a lányom. Apósom annak idején közölte, á nem kell azt bekötni én mondtam neki de. Mázli is volt mert kellett is mert megállított a rendőr minket. A soför helyében meg sem engedném, hogy utazzon, mert az ő felelőssége is.
16/20 anonim válasza:
Értem én, hogy nem akartok venni, viszont nem hiszem, hogy veszélyeztetnéd a babád életét. Biztos, hogy aki hazavisz titeket ovatos lesz, de abban nem lehetsz biztos, hogy a többi autó az utakon is óvatos lesz... Esetleg védőnővel beszéltél már erről? Rengeteg dolgot tudnak adni kölcsönbe. Vagy nincs kisgyerekes rokon/barát?
17/20 A kérdező kommentje:
Akinek van az nem adja ide mert irígy.
2013. nov. 28. 15:32
18/20 anonim válasza:
Valóban felelőtlenség enélkül hazavinni. Pár ezer forintért is lehet kapni (debreceni vagyok, több helyen is láttam egészen olcsókat). Mi amúgy nagyon sokat taxizunk, de amikor pici volt, akkor nem ültem taxiba hordozó nélkül. Most már másfél éves, stabil, nyilván tartja magát, de még ilyenkor is bennem a frász, ha taxiba ülünk, hogy egy nagyobb fékezés, és már koppan is, vagy ha belénk jönnek, kirepül... Szóval igyekszem az ilyet kerülni, neked is ezt javaslom.
19/20 A kérdező kommentje:
Egy alkalom miatt felesleges pénzkidobásnak tartok egy hordozót venni, többször úgysem használnánk.
2013. nov. 28. 16:01
20/20 anonim válasza:
Kedves kérdező, szerintem rekesszük be ezt a "beszélgetést".
Megkérdezted lehet-e kölcsönözni, vagy lehet-e anélkül szállítani.
A válaszokat megkaptad (igen és nem).
Most meg csak azt ismételgeted hogy egy alkalomra nem veszel. Pedig valószínűleg olcsóbban jönnél ki, mintha kölcsönöznél, nem beszélve arról ha megállít egy rendőr. Azt fel sem vetem mi az ára annak ha baleset ér és nincs hordozó... Ha annyira nem használnád később, add oda a védőnőnek, biztos talál neki jó helyet.
Persze mindez a Te döntésed, a Te felelősséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!