Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babát haza lehet vinni...

A babát haza lehet vinni bébihordozóban? Nem árt a gerincének?

Figyelt kérdés
2008. márc. 26. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát ha kocsiban viszitek, abban KELL hazavinni, vagy kocsiba biztonsági övvel beköthető mózeskosárban. Ha bkv-val viszed, akkor is lehet, nem fog ártani neki, nyugi!!

Boldog babázást!! :o)

2008. márc. 26. 16:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én úgy tudom hogy a bekötött mózeskosarat sem a zsaruk, sm az orvosok nem javasolják. Először nálunk is felmerült ötletként, de aztán letettünk róla. Szerintem nem lesz semmi baja a babának, amíg hazaviszitek az autós hordozóban, amiben van a fejnél szűkítőbetét.

2008. márc. 26. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
28%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

A keresőfunkció egy szuper dolog, csak kár, hogy olyan bonyolult használni :D:D:D

2008. márc. 26. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Rövid ideig lehet hordozóban. Amint lehet, célszerű kivenni belőle.
2008. márc. 27. 07:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is a hordozó a legbiztonságosabb, már ami az autóban való utaztatást illeti.Én is sok ellenérvt olvastam a hordozóval kapcsolatban.Állítólag az a legjobb pár hónapos korig, ha sokat van a baba gerince vízszintes helyzetben, nem kifli alakban, mint a hordozóban.De azt sem tudom elképzelni, hogy napi 1-2 óra a hordozóban maradandó károsodást okozna.Máshogy egyébként nem is tudod utaztatni.

2008. márc. 27. 09:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Kiegészítés:Nézd meg a természeti népeket, ők a mai napig a hátukra-hasukra kötve hordják a babákat.Én inkább a kengurut nem tarom túl jó ötletnek, amíg a baba nem tud ülni magától.
2008. márc. 27. 09:40
 7/7 anonim ***** válasza:
szia én megkérdeztem a gyógytornászt erről mert az én most 3 hónapos kislányom nem hajlandó feküdni és már erölködik mintha fel akarna ülni tehát megkérdeztem hogy nem baj ha naponta belerakom és azt mondta hohy nem lesz semmi baja mert ezek úgy vannak kialakitva hogy ne okozzon károsodást hiszen nem találták volna ki.
2008. márc. 28. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!