Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes babának ha meleg van...

3 hetes babának ha meleg van elég neki az anyatej, vagy adjak neki teát?

Figyelt kérdés
2008. júl. 11. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Elég neki az anyatej, hisz ha szomjas, úgyis kéri a cicit. De ha mindeképp pótolni akarod a folyadékot, inkább babavizet adj, ne teát. Azt is csak pohárból.
2008. júl. 11. 10:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Elég hasfájós a kicsi,azért nem akkatok neki minden órában szopit adni.Mert észrevettem ha óránként szopizik akkor mindig fáj a hasa.Szerintem szomjas lehet,mert ha mellre is rakom csak 2-3belszív.
2008. júl. 11. 11:00
 3/10 anonim ***** válasza:
59%

mi is babavizet adunk neki (7hetes) és szereti :) biztos jólesik neki egy kis tiszta víz is.

szerintem......

2008. júl. 11. 11:04
 4/10 anonim ***** válasza:
adhatsz neki, de nem kell nekii sok, éppen egy csepp is elég:) Vagy csak hogy nedves legyen a szája. De nem fog kiszáradni, ha 2-3 óránként eszik rendesen, attól ne félj :)
2008. júl. 11. 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
4,5 hós kisfiam még 1 korty vizet sem kapott és tökéletesen elég neki még a melegben is!!!
2008. júl. 11. 11:29
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
7 hetes a kislányom és hasfájós. Kamillateát adok neki forralt vízbe épphogy beleteszem a filtert és utána kihűtöm (ízesítés nélkül, próbáld ki nálunk bevált nagyokat tud böfizni és pukizni is és a szomját is oltja.
2008. júl. 11. 11:56
 7/10 anonim ***** válasza:
62%
Nekem is hasfájós volt a babám, ezért Mecsek babyteát adtam neki pár kortyot, nagyon szereti mai napig az ízét. Én is gyakran próbáltam cicire tenni, de egy kis haspók volt a csajszi, és mindig teleette magát, ha meg levettem 2 perc után, visított. Így még jobban fájt a hasa a sok emésztetlen kajától. Ezért nálunk a tea vált be, de kinek hogy. Persze nem kell nagy mennyiségre gondolni, napi max. 1,5 - 2 deci.
2008. júl. 11. 13:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Hipp kamillateát adtam neki,ami 1 hetes kortól van babáknak,de nagyon ment tőle a hasa,így aztán abbahagytuk.
2008. júl. 11. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:
64%
Miért nem hiszitek el hogy elég az anyatej és nem kell más vackot adni az én babám is hasfájós volt és túlélte tea nélkül.
2008. júl. 11. 17:38
 10/10 anonim ***** válasza:
A gyerkeorvosom szerint ebben a nagy melegben a babáknak szükségük van egy kis vízre. Én baba teát adok a babámnak és nagyon szereti.
2008. júl. 12. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!