Miért recseg a teljesen új bébiőrünk? Tanácstalan vagyok. Így éjszaka nem tudjuk használni.
Minek a bébiőr?
A legjobb, ha veled egy szobában alszik 5-6 hós koráig minimum.
Nem bánom, ha a fentiekért lepontoznak, így látom helyesnek.
Próbáltátok már kihúzni bedugni a csatlakozókat?
Egy csatornára vannak állítva? A miénknek (Philips)az oldalán van egy kapcsoló és A,B,C,D csatornákra lehet váltani. Mindkettőn egyformára kell állítani, nekünk az "A"-n van.
Vagy az is lehet, hogy túl közel van egymáshoz a két állomás és gerjednek, zavarják egymást. A másik probléma lehet ha túl érzékenyre van állítva. Nekünk 2-esen van a 6-ból.
Remélem tudtam segíteni.
Előző vagyok.
Nálunk a közelben rendőrség van. Néha sajnos hallom amikor cébéznek, olyankor a miénk is recseg. Nálatok nincs esetleg? Sajna azzal nincs mit tenni max. az érzékenységet még lejjebb venni, hogy ne fogja be. De 2-nél lejjebb már nem veszem mert akkor már én is hallom, hogy ébren van a baba. Egyébként amikor pici volt 5-n használtuk de később rájöttem, hogy hülyeség, akkor nem tudok aludni, minden rezzenésére bejelez.
Az első válaszadónak üzenném, hogy nem ez volt a kérdésem, és szeretném én eldönteni, hogy használok-e a bébiőrt vagy sem. És sok sikert kívánok Neked majd az átszoktatáshoz én ezt szeretném magamnak "megspórolni". Legközelebb tartsd meg magadnak a véleményed, ha nem tudsz a kérdésre válaszolni.
(Amúgy meg tisztában vagyok azzal, hogy ha valaki nem teheti meg azt, h a babája külön szobában aludjon, akkor természetes, h egy szobában vannak, de mivel nekünk van egy kicsi szobánk, ezért mi úgy gondoltuk, h külön tesszük. Amúgy meg a férjem reggeltől estig vezet és nem szeretném, ha esetleg amiatt vezetés közben elaludna, hogy éjjel nem tudott pihenni)
A többi válaszadónak köszönöm az ötleteket, kipróbáltunk mindent és most nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, h működik. Az egyik régi konnektorba dugtam be és ott megy. Mert felújítottuk a házunkat és az új konnektorokban recseg, a régiben nem. Nem tudom, h milyen összefüggés van a kettő között, mert a régiben is új vezeték van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!