Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen tápszert adjak a 6...

Milyen tápszert adjak a 6 hetesemnek ha valószínű hogy allergiás a tejre vagy tejcukorra? Árban-minőség-kiszerelés arányban melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 19:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Legalább beutalót adott?

Pocakfájásra kipróbálhatjátok a BioGaia nevű szert, nem olcsó, de nekem már két anyuka is dicsérte. Az egyiküknél rota utáni tünetek miatt kapta a kicsi, a másiknál hasfájós volt a baba, ez a szer tett "csodát".

Mindenképpen érdemes lenne tovább menni, mert a doki könnyen veti oda, hogy majd 3 hónaposan elmúlik...

Ezek a speckó tápszerek tényleg nagyon jók, de indokkal adják, ahhoz meg szakorvosi vélemény kell.

2013. nov. 26. 19:43
 22/28 A kérdező kommentje:
tegnap volt egy nagyon durván zöld motyó a pelusban, a következőben meg csak egy kicsi normális sárga, azóta semmi, de most éjjel megint erőlködött, tiszta lila volt már a feje. de még segítséggel se ment ma neki a kaki. beutalót nem kaptam csak próbának a laktózmentes milumil receptjét. tegnap előtt óta eszi ezt, kivárom az egy hetet és ha nem javul a helyzet, visszamegyek az orvoshoz és ha még mindig nem tud mit mondani akkor elmegyek maszekhoz. azok legalább mondanak valami értelmeset a pénzemért.
2013. nov. 27. 07:03
 23/28 anonim ***** válasza:
Szia!Julcsi vagyok.Azt elfelejtettem írni hogy a lányomnak a Peptitől zöldes volt a kakija,ez így normális mondta a gasztrós doki,szerintem a laktózmentes is hasonló lesz!Ne ijedj meg a zöld kakitól :) !Pár nap alatt kiderül!
2013. nov. 27. 13:08
 24/28 A kérdező kommentje:
nem zöld neki, szép sárga, normális, a mennyisége is, és már nem erőlködik, megvan a baj oka. de azért majd még kivizsgáltatom a picúrt.
2013. nov. 27. 15:50
 25/28 anonim ***** válasza:
Szia!Hogy vagytok?Remélem van javulás!Julcsi
2013. dec. 2. 09:20
 26/28 A kérdező kommentje:
hát már annyira nem kepeszt, de kakilásnál még mindig erőlködik, egy nap egyszer tud magától kakilni, az is inkább kemény, darab kaki, nem ez a folyós babakaka. és zöld is bár azt a tápira fogom. holnap megyünk dokihoz mert iratni kell tápit neki. a kiütése kezd elmúlni, bepanthent kentem rá először, ma már chicco hidratálót kentem rá mert nagyon száraz volt a kis arca. köszi aranyos vagy hogy érdeklődsz :)
2013. dec. 2. 15:44
 27/28 anonim ***** válasza:
Szia!Bocsi,hogy csak most válaszolok de a csajom rendesen lefoglalt :)!Örülök hogy jobban van!!Akkor csak érzékeny valamelyikre!Doki mit mondott?Julcsi
2013. dec. 4. 10:32
 28/28 A kérdező kommentje:
eszi a laktózmentest iszonyat étvággyal. a pocak rendben, napi 1 vagy 2 kaki van, meg reggel kap 30 ml kamillateát orvosi utasításra de azt se minden nap adom neki, csak ha keményebb a kakija. amúgy most már boldog baba lett.
2013. dec. 9. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!