Milyen tápszert adjak a 6 hetesemnek ha valószínű hogy allergiás a tejre vagy tejcukorra? Árban-minőség-kiszerelés arányban melyik a legjobb?
Lehet a tejed nem elég tápláló neki egyszerüen ha te sem eszel már normálisan.
Mi milupa SOM tápszert kaptunk a tejfehérje allergiára.
Ha pedig allergiás akkor hiába adsz neki tápszert,azok mind tejalapuak.
A Pepti nem tejalapú tápszer! annak szója az alapja.
Hát, nem tudom, mi orvos által írt recepttel vesszük több mint 1000 forinttért darabját. Én úgy tudom a 90%-os támogatású receptet csak szakorvos írhatja ki, gyerekorvos nem. (vagy ha igen, akkor nem értem, hogy nekünk miért kerül ilyen sokba)
A SOM-ot, úgy tudom 6 hónap feletti babáknak szokták adni...
7-es voltam
Nem a peptire gondoltam hanem a többi ált. tápszerre.Nem emlékszem hogy a som mikortol adható,mert régen volt már mikor kaptuk,bocs...de mindenképp kivizsgálást javasolnék vagy legalább ujra dokit,hisz hiába ad a kérdező tejmentes tápszert,késöbb mindenképp kell hogy orvosi papirja legyen rola hogy mi baja a babának.
Mit probáltatok amugy hasfájásra??
hát köszönöm mindenkinek a választ.
ma megyünk dokihoz, délután rendel. lesz mit mondanom neki mert a picúr tiszta kiütés az arcától majdnem a mellkasáig és ez már nem olyan mint a tejkiütés ez már inkább allergiás, foltokban néhány helyen pirosabb is, legalább is nekem ilyen volt az allergiás kiütésem. éjjel szegénykém már annyira erőlködött hogy én nem erőlködök így mikor szorulásom van. próbáltunk hasfájásra infacolt, espumisant, most mióta kórházban voltunk, normaflore-t kap, na az még valamennyire talán mert volt három nap míg nem kapta azóta sírdogál a pocakja miatt, szóval most tovább adom neki. azt se értem hogy a kórházban miért nem vizsgálták az allergiáját mikor mondták hogy fogják mindenképpen. igazából amit a kórházban csináltak (annyi lóvéért amit kifizettem, mert csak fizetős szobájuk volt) itthon is tudtam volna csinálni, mert 2 nap után kapta először a normaflore-t és ennyi, meg laborok voltak semmi más. na majd remélem a doki tud mondani valamit, mert a kórházban nem tudták megmondani hogy mi baja van, miért nem hízik és miért fáj ennyire a hasa, meg miért van ilyen durva szorulása.
Egy ideig az én fiamra is azt mondták h tejkiutese van! De ha inkább tapszeres, nem pedig anyatejes, akkor h lehet ilyen durva tejkiutese??? Nekem ez volt fura, ezért nem hagytam annyiban.
Látatlanban én azt mondom h a te babádnak sem tejkiutese van. (de ne legyen igazam!)
Ha nem enyhül a tapszerváltástól pár napon belül, vidd vissza mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!