H1n1. szoptatós anyukák! Ti beoltatjátok magatokat és 1 éven felüli babátokat?
Annyira tanácstalan vagyok, mindenhonnan az folyik, miért kell beoltani- ill. miért ne oltassuk be magunkat/babánkat. Ez is túl van lihegve, vagy tényleg valós veszély?
Csak a babámat féltem!!!! De Őt nagyon...Minél több véleményt/tapasztalatot várok, azoktól is, akik esetleg már beoltatták magukat! Köszi!/ Tudom, volt már pár ilyen kérdés, de most már hivatalosan is bejelentették a járványt, és egyre több ember rohangál maszkban.... /
Igen, hivatalosan is bejelentették, én már a múlt héten tudtam, hogy tegnap fogják bejelenteni, írtam is az egyik kérdéshez.
De csak nekem tünt fel, hogy amíg a híradóba Szellő István azt mondta, hogy: "Hivatalosan is bejelentették az új influenza járványt". Addig a felvételen a tiszti orvos azt mondta: "Mától hivatalosan influenza járvány van." Egy szóval se mondta, hogy új influenza.
A kérdésre válaszolva: Nem oltatok!
Ha akarnék se tudnék, mert beteg a fiam, és betegeknek nem adják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!