2hetes babánk valószínü felcserélte az éjszakát a nappallal, mert egész nap alszik, éjszaka meg nem bírjuk elaltatni. Mit csináljunk?
Figyelt kérdés
2008. júl. 10. 17:32
1/2 anonim válasza:
Nappal ha altatod ne csinálj sötétet.Nyugodtan szóljona rádió,vagy cd.Próbáld fenntartani.Nekem is csinálta a lányom,de pár nap alatt visszaállt.A fenntartásd ne úgy értsd,hogy sirattatni kell,hanem kicsit mgébreszteni,beszélni hozzá,átpelenkázni.Esetleg átöltöztetni.Este pedig az ellenkezöje.Csend,sötét,pancsi után szopi,és altatás.Ha nem kakil be,akkor ne pelenkázd...
5,5 hónapos kislány anyukája.
2/2 anonim válasza:
Szia nekem is a 3 hetes babám ezt csinálta.Én ugy csináltam kikkor nappal aludt,és utánna felébredt,beszélgettem hozzá,sétáltam vele,maszírozgattam,szóval nemmindíg hagytam mélyen elaludni.Soszor inkább egész rövideket hagytam aludni.Pár nap után szépen visszaált.Most ha nemfáj a hasa 9 után elalszik és van ugy hogy délelőtt 9-10ig alszik,3-4 óránként kel fel szopizni.És ha elaltatod a babát ne csinálj neki sötétet,mert akkor nem tudja mikkor van éjjel és nappal.Jó babázást!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!