Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hetes a fiam ha hasra...

7 hetes a fiam ha hasra teszem nem emelgeti kicsit sem a buksiát, a dokinő azt mondta izomgyenge. Mit kellene tudni a 7 hetes babának?

Figyelt kérdés
fontos lenne,a válasz mert aggodom
2008. júl. 10. 16:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
amikor fogod a kezét és ugy ülteted fel?
2008. júl. 14. 15:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen, fogom a kezét és úgy ültetem fel.Akkor ezt ismered. Tehát nem ez a baja. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.
2008. júl. 15. 11:29
 13/17 A kérdező kommentje:
még nem nagyon probáltam csak láttam a doktornő is igy csinálta majd probálgatom
2008. júl. 15. 13:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Szóval ha eddig nem csináltad azt a felültetést akkor szerintem kezzd el. Én evés elött szoktam 5-6 db. már 3-4 nap után észre fogod venni a változást. Ne félj attól hogy nyeklik a nyaka. Pont az a lényeg, hogy valami nyakizom vagy reflex fogva felhúzni egyenesbe tenni a nyakát minnél többet csinálod vele. Na persze éjszaka és hajnalban nem szoktam ezzel kínozni kaja elött de napközben szoktam vele csinálni. Nekem kezdetben lógott a nyaka és mindig tartani kellett, de miután tornázunk már ő tartja a fejét. Fonos, hogy ne hagydd abba ha belekezdtél. Sok sikert. Remélem ettől javul a helyzet. Ha mész legközelebb a gyerekorvoshoz( 2 hónaposan azt hiszem ) akkor kérd meg a dokit, hogy mutassa meg még egyszer és akkor nem fogod tudni elrontani. Csúnya látvány, de ne félj tőle, a baba java!
2008. júl. 18. 10:38
 15/17 A kérdező kommentje:
köszi azota csinálom és tényleg javult a nyaka.tegnap csipő ficam vizsgálaton voltunk ott minden ok volt,de mondta a dokinő hogy a lábába erzékelhető arra nem tudsz valamit???
2008. júl. 18. 13:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Na ezt most nem értem. "lábára nem érzékelhető" ???

Írd ezt le valahogy máshogy hogy mit mondott a doki!

2008. júl. 18. 17:40
 17/17 A kérdező kommentje:
hát azt mondták hogy a nyaka javul de a lába izomgyenge idézem rongylábú.amit nem értek mert állandoan jár a lába van ugy hogy büfi helyzetbe kinyomja magát és áll a lábán
2008. júl. 20. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!