Normális, hogy 10 hetes babámat most már egy hete mindig máshol találom reggel a kiságyban?
Az én fiam kezdettől fogva hason alszik. (mivel olyan erős volt az ölelő reflexe, h háton/oldalt két múlva felébredt)
Nálunk is így volt, sajnos vándorol az ágyban éjjel. Gondoltam h előbb utóbb ez zavaró lesz... Mára már rendszeres, h az miatt ébred éjjel fel, mert keresztbe ér az ágyban és már beuti magát mert nem fér el. Persze fejvedo körben van az ágyon, de semmit nem er.
Sajnos már nem tudom atszoktatni
Szóval, már nem tudom atszoktatni a háton alvasra, mert hamar felébred (már nem a reflex miatt). A védőnőnk is mondta h az atszoktatas már nem fog menni. :-(
Azt mondta, majd ha már a keze előrébb lesz a buksijanal, akkor fogja tudni hol az ágy vége, addig sajna ez így fog maradni.
4 hóstáti fiúcska anyukája
Elsőnek: nem ez volt a kérdésem. És úgy altatom, ahogy sikerül és ahogy neki tetszik!
Háton is "elmászik" valahogy. Hát, akkor körberakom a kiságyat!
kedves 1-es nézz utána hogy mit szabad és mit nem. ha a babának úgy kényelmes akkor hason fekszik. nekem kezdetektől hason fekvő a babám és a védőnő nem mondott rá semmit csak annyit hogy legalább nem lesz hasfájós és így is lett
tedd körbe a kiságyat rácsvédővel vagy fejvédővel. igen normális :) nekem is ezt csinálta ennyi idősen. ez azt jelenti hogy elkezdett forgolódni :)
Szia, az én fiam konkrétan már az első itthon töltött nap megfordult 180 fokot az ágyban, mármint ahova fejjel raktam le, ott lett a lába, állandóan vándorolt egész éjjel...
Mi a gyerekorvos javaslatára leszűkítettük az ágyát úgy, hogy a legnagyobb törülközőinket hosszában feltekertük és hurkában ovális formát hagyva kb egy mózeskosárnyi méretet alakítottunk ki az ágyában. Iszonyú sokáig így aludt, ahogy nőtt mindig picit tágítottunk a terén, de pl magas ágyvédő kellett körbe, amikor már ezt a tekercselést abbahagytuk, különben a nagy forgolódásban kidugta a kezét, lábát és felébredt.
Már két éves, de még most is rengeteget helyezkedik este, de ez nem zavarja.
(Ha beteg és a mi ágyunkban alszik pl, kb az egész ágyat bejárja, 2-szer annyi helyet foglal el, mint én és a férjem együttvéve) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!