Mindenkinek rózsaszín köd az anyaság? Mikor kezdtél el "rajongani" a gyermekedért?
Nem mindenkinek, de annak aki sokat vart ra, nagy valoszinuseggel igen. Harom ev volt majdnem, mire osszejott a fiunk, es rengeteget kellett erte kuzdenem. Aztan vegul csaszaroztak es meg a tej sem indult be rendesen.persze ezt sem adtam fel es lett tejem eleg.
Szoval voltak felhok de alapvetoen rozsaszin kod van es nem hiszem, hogy ez akar ol a fogzaskor valtozna eppen az elozmenyek miatt.
Szerintem neked is eljon ez az erzes ha tobb lesz a sikerelmenyed vele es jobban kommunikalja majd hogy jol erzi magat. Pl az enyem mar kacag is.
3 hos kisfiu anyukaja
Kedves Utolsó!
Köszönöm szépen a bátorító szavaidat,nagyon közelállónak éreztem az írásod. Én is érzek vad dolgokat, főleg, mikor éjszaka órákat sír.
De már az én babóm is kezd mosolyogni, amitől elszáll a világvége hangulatom, de a rózsaszín köd még várat magára.
Bízom benne, hogy idővel könnyebb lesz!
Igen, sokkal!
A sírós babából egy imádnivaló, okos kislány lett.
Azóta van még 1 kislányom, akivel már könnyebb volt minden, és sűrűbben jött a rózsaszín köd-érzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!