Honnan tudjam hogy a babám megfázott és azért tüsszent vagy az még normális? 7 hetes a babám
Figyelt kérdés
Én megfáztam, de már jól vagyok. Ő tüsszög, de mindig szokott. Nincs láza, eszik rendesen, alszik, mosolyog. Néha kicsit olyan mintha szürcsögne az orra, de nem látok benne semmit, csak minimálisat. Van orrszívó porszívónk de még nem használtam. A porszívónknak nincs teljesítmény szabályzója. Majd este kipróbálom.2009. nov. 19. 17:52
1/4 anonim válasza:
Szoktak akkor is tüsszögni ha fáznak, így "jelzik" (de attól még nincs megfázva).
2/4 anonim válasza:
Ha meg van fázva, akkor folyik a nózija. Ha nincs váladék a nózijában, akkor semmi gond. a szörcsögés is lehet élettani.
3/4 anonim válasza:
Szia
Nekem 3,5 hónapos a babám,és még mindíg hapcizik... :)
Biztos,hogy ő sincs megfázva... Azt mondják,hogy a levegőben lévő apró szemcséktől,vagy mitől tüsszögnek...
További jó babázást neked!!! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Szürcsög, de nem sok váladékot tudok kiszívni a nózijából.
2009. nov. 20. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!