Irnátok nekem olyan szép lányneveket-ami most abszolút nem divat, vagy tucatnév?
Figyelt kérdés
amiből nem mászkál a játszótéren 3-4 minimum.magyar legyen,nem baj,ha 20 éve volt divat.persze nem Erzsébetre,Máriára gondoltam,-hanem ami ma is modern2013. nov. 20. 14:23
11/23 anonim válasza:
Vivien,Mónika,Brigitta,Melinda,Barbara,Hajnalka,Havaska,
Karolina
12/23 anonim válasza:
szerintem ez tájegység függő is, mert például nalunk rengeteg Mária, Borbála, Ilona,Krisztina,Hanna rohangál, de Aliz, Zille, Magdolna,Eszter, stb egy sem
13/23 anonim válasza:
Klára, Hajnal, Edina, Georgina
14/23 anonim válasza:
Ágnes, Ágota, Amália, Anikó, Beáta, Brigitta, Cecília, Edina, Edit, Emőke, Erika, Éva, Gizella, Gyöngyvér, Györgyi, Hajnalka, Ida, Judit, Klára, Klaudia, Lídia, Magdolna, Melinda, Nikolett, Renáta, Szilvia, Tímea, Tünde, Valéria
15/23 anonim válasza:
Magdaléna, Olga, Olívia, Tímea, Ivett, Annamária, Abigél, Antónia, Bernadett, Csilla, Eleonóra
17/23 anonim válasza:
Márta Klára Patrícia Melinda Lívia Ella
18/23 Tica0121 válasza:
Ágnes kevés van, a LEnke pedig a 100 leggyakoribb névben sincs benne. A lányom nevei. Nálunk is szempont volt, hogy ha szólok neki, akkor ne 10 gyerek forduljon oda és ne ő legyen a 7. Dzsenifer vagy Mira az osztályban.
19/23 anonim válasza:
Nekem most a Róza, Elena, Bori a kedvencem.
Persze mindenhol más és más a gyakori.
Egyébként a vezetéknévtől is függ. Lányom Léna mikor adtuk nem ismertem egy Lénát sem, de azóta rengeteggel találkoztam, most biztosan nem ezt választanám:)
20/23 anonim válasza:
Írtam egy nevet, ami nekem tetszik és a válaszom 0%-ban hasznos. :-) Sokan unatkoznak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!