Gyerekorvos írt fel a babámnak Nutricia Fantomalt. Kinek, hogy jött be ez a gyógyászati célra szánt tápszer? Kisfiam elég nyugtalan tőle, de abszolút nem eszik többet.
A fantomalt-tól egyáltalán nem kell többet ennie. Épp ez a lényeg, rosszul evő gyerekeknél, akiknek rosszul alakul a súlya , szóval náluk írják föl, energiapótlás gyanánt.
Ettől nem eszik többet, viszont nem esik vissza a súlya! Nem hinném, hogy ettől nyugtalan, talán akkor, ha sokat kap belőle, több mint 5 adagolókanállal.Ekkor tudom elképzelni.
Hát persze , hogy kevesebbet evett. Mert telíti. Lehet, hogy kevesebb adagolókanállal kell neki. Egyébként ha anélkül többet eszik miért van szüksége fantomaltra? ezt nem értem. Olyankor adják, amikor alig eszik a gyerek, hogy valahonnan mégis energiát nyerjen, mert a fantomalt igazából egy energiabomba. Vagy betegség után amikor nagyon legyengült. Akkor is adják.
Bukásra a nutriton sűrítőt adják.
Nekünk azért írta fel a gyerekorvos, mert a kisfiam nem nagyon hízik. Eszik rendesen, de szinte az összes kaját lemozogja.
Már én se adom neki, mert csak felpörgeti. De amíg adtam, ő is kevesebbet evett, hamarabb eltelítette a pocakját a kaja. Én úgy adtam, hogy 100 ml anyatejhez egy kanállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!