Elronthattam valamit? Kissé el vagyok keseredve. Tudnátok tanácsot adni? (Hiperszuper mindent jobban tudó, erőszakos anyukák kíméljenek! )
enyém most 4 éves, kapaszkodj meg :D
reggel f8kor eszik egy tejszeletet vagy iszik kakaót. f9kor reggelizik az oviban, 10kor gyümölcsöt esznek, 12kor meg ebédelnek, ez ugye 2 fogásos, és mind a kettőből repetázik minden nap :)
3kor uzsonnázik, majd 4kor érünk haza, akkor eszik egy péksütit mert farkas éhes :) 6kor kap gyümölcsöt mert már vacsorázna... f8kor meg bőséges vacsit kap, majd 9kor fekszik és megiszik előtte egy nagy bögre kakaót, néha kekszet is kér hozzá :D
(egyébként vékony, tehát nem azért tömi a fejét egész nap, hogy 50 kilósra hízzon).
babaként is 2 óránként evett, igazából délután az ebéd és az uzsi között tudtam csak 3-4 órát kihúzni, mikor már kiváltottuk az étkezést, de a többinél megmaradt a 2 óra, sőt... :)
szia
nekem az orvos már a 4óránkénti etetést javasolta -korábban is.nem szúrtál el semmit-de én megkérdezném a dokit-mert nálunk felsorolta a túl sok táplálék bevitelének káros hatásait
szerintem gyakori a 2óránként etetés.-én most mindent jobban tudó,okoskodó vagyok?-mert,ha csak bólogatást,megerősitést vársz,akkor nem én vagyok az embered.ha egy baba jól lakik,ekkor már ki kellene birni 3-4 órát
Az anyatej gyorsan emészthető, vannak olyan babák, akik ilyen gyakran megéheznek. Az enyém is sokszor kéri. Volt pár hét (pont 4 hónap körül), amikor kb. 4 óránként evett nappal, éjszaka viszont többször kelt (este 8 és reggel 6 között 3-4-5 alkalommal is). Most nappal megint 2-3 óránként igényli, éjjel egyszer kel. Jövő héten lesz 5 hós. Sosem mértem, mennyit eszik, de tudtommal ez normális, engem nem zavar.
Szerintem csak akkor érdemes más megoldást keresni (hozzátáplálás stb.), ha téged zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!