Mikortól lehet ültetni a babát anélkűl, hogy ártanék vele neki?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem,hogy körbepárnázva tízpercig,vagy hasonló,hanem pillanatokra. Pl játék közben 1/2 percig ülve tartani ? Egyszer-kétszer pár pillanatig úgy tartottam,és hangosan kacagta,annyira tetszett neki a dolog. De nem szeretnék neki ártani. Ezzel szerintetek erősítem a kis gerincét,vagy épp ellenkezőleg ? Szuperanyuk kíméljetek !2013. nov. 20. 09:28
11/12 anonim válasza:
Onnantól lehet ültetni, amikortól nem csuklik össze kitámasztás nélkül (kb. 6 hónapos kortól tudnak ülni a babák). Addig tartani kell a hóna alatt. Tornáztatni lehet úgy ritkán, hogy ülésbe húzod a kezénél fogva és szinte rögtön visszaengeded.
12/12 A kérdező kommentje:
11/11 :Igen,ahogy írtad,tartom a hóna alatt,és tényleg 5-6 másodpercet "ül". Tornáztatni már ennyi idősen is lehet ? Gondolom naponta egyszer max,ugye?
2013. nov. 20. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!