Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babókám 6,5 hónapos. Hogyan...

Babókám 6,5 hónapos. Hogyan tudnám késztetni arra hogy másszon?

Figyelt kérdés
Már próbálkozik,de nem jön össze.Van erre tornagyakorlat?
2009. nov. 19. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Konduktor vagyok, tehát leegyszerűsítve mozgást fejlesztek, mellesleg egy 7,5 hós babó anyukája. Én nem fejlesztem a fiamat, igyekszem kivárni az ő ritmusát.

Kúszik már? Esetleg abban lehetne kicsi segíteni, hogy ha azt próbálja, tarts ellen kicsit a talpának, hogy el tudja tolni magát a tenyeredtől!

De elkésve a mászással még abszolút nincs!

2009. nov. 19. 11:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy szakember után már szinte felesleges is hozzászólni, én csak laikus 2 gyerekes anyukaként tudom azt mondani, hogy semmilyen mozgást nem szabad siettetni a gyerekeknél, hagyni kell a saját ritmusuk szerint a fejlődést.

Ha már próbálkozik a babád, akkor előbb utóbb meg is fog indulni, lehet, hogy csak a bátorságot vagy az erőt gyűjti.

Játszással esetleg motiválhatod, pl. fél méterre tőle leülsz, érdekes játékot mutatsz neki, labdát gurítasz, stb.

Jó babázást!!!

2009. nov. 19. 11:08
 3/3 anonim ***** válasza:
6.5 hónaposan még ráér a mászással, hagyd, hogy a saját tempójában fejlődjön. ha már próbálkozik, ahogy írtad, akkor hamarosan el is indul.
2009. nov. 19. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!