Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem sok ez egy kicsit? A...

Nem sok ez egy kicsit? A barátnőm fia 7 hónapos, és 12 kg. Folyton azzal zaklat, hogy az én fiam (ő is 7 hónapos ) sovány, mert csak 8kg, pedig szép hurkás ő is. Egyszerűen nem értem, miért nem látja be, hogy a 12 kiló ennyi idősen sok. Vélemények?

Figyelt kérdés
2013. nov. 19. 17:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az én lányom egy éves és 14 kilo (83 centi) teljesen egészseges. Védönö is aggodott egy kicsit, de miutan atbeszeltuk a dolgokat es a doki is megnezte, rajottunk hogy ilyen es kesz :)

Kerdezo az a helyzet hogy nem tehetsz sokat :s ha o nem latja be hogy bajok vannak, akkor te nem sokat csinalhatsz... De termeszetesen azt meg enged el a fuled mellett hogy a te babaddal lenne baj!!!!

2013. nov. 19. 18:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tudom, hogy valakinek ilyen másnak meg olyan az alkata, csak bosszant, hogy ha már azt nem látja be, hogy a babája túlsúlyos, legalább engem ne cseszegessen, hogy Máté soványka.
2013. nov. 19. 18:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Fiam 2 évesen volt 12 kg,és nagyon formás volt akkor is, nem sovány,12kg rengeteg egy 7 hónaposnak.

.

2013. nov. 19. 18:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Ebben viszont teljesen igazad van pont ezt akartam irni hogy teljesen mindegy kinek mekkora a babaja (amige egeszseges) de beleszolni a masik dolgaba nem szep dolog (foleg ha nem joindulatuan teszi) 11 voltam
2013. nov. 19. 18:48
 15/16 anonim ***** válasza:

7hósan szerintem is nagyon sok a 12kg.

Nekem két éves fiam van, aki 11,4kg, és 87cm. :) Ő 10hónaposan volt 8kg, de mindig vékonynak láttam, szerintem a te kisfiad teljesen formás lehet.

:)

Azóta már eltelt kis idő, nőtt azóta az ismerős gyereke? Tied?

:)

2014. jan. 2. 21:44
 16/16 A kérdező kommentje:
Szia. A fiam most volt 8.7 Kg, a barátnőm kisfia pedig 13,6 kg. Továbbra is hízik a picikéje, na mondjuk az enyém sem panaszkodhat.... :)
2014. jan. 5. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!