Szerintetek az átlagnál nagyobb a kisfiam? Elég neki egy 60*120-as kiságy?
Hú, tényleg iszonyat súlya van.
Legalábbis a lányomhoz viszonyítva, ő december 5-én lesz 1 éves és most 8500 gramm körül van.
1. vagyok
Bocsi, visszaolvasva lehet, hogy bántóan hangzik ahogy fogalmaztam.
Szóval az iszonyatot nem negatívumként írtam :)
Na meg ha hosszú baba, akkor az lenne a furcsa, ha kisebb lenne a súlya.
A lányom csak 74 centis, gondolom a tiéd magasabb.
Kislányom 2és fél éves, 12kg és 93cm
még mindig 60*120-as kiságyban alszik
Az én fiam is ekkora volt ennyi idősen, egyébként láttam már 12 kg-os 9 hónapost is:)
No de a kérdésedre, sajna nem hiszem, hogy emiatt nem alszik. Lányom kb 2 éves koráig aludt kiságyban, és akkor már 95 cm körül volt.
Nálunk a fogak és az esetleges betegségek illetve a "fejlődési ugrások" szoktak rontani az alváson, a lányom még a teliholdat is megérezte kb 1 éves koráig.. Kipróbálhatod hogy esetleg köztetek jobban alszik-e..
Én lányom is már nagyon régóta 86-92-es ruhát hord,a sima 86-os már rövid neki és 13hónapos.És nagyon jól alszik a 120*60-as ágyában,szóval ez nem lehet ok neki.Mellesleg a 70*140 sem nagyobb sokkal,keresztben nem fér el abba se.Lányom mindenféle fura pózban el tud aludni a kiságyban.És ő olyan 11kiló lehet kb.
Szóval nem a kiságyban van a hiba,ő simán ilyen alvó és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!