Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktassam le a tápszerről?

Hogy szoktassam le a tápszerről?

Figyelt kérdés

Kisfiam 13 hónapos, 3 hónapos korától tápszeres, most már szinte mindent eszik. Lassan jó volna elhagyni a tápszert, mert már a gyerekorvos se szívesen írja fel, meg jó lenne ha már rendes kaját enne.

Este nagyon kell neki, akkor csak azzal hajlandó elaludni. Reggel azért kap egy kicsit (150 ml-t), mert annyira éhes, hogy nem bír várni, ilyenkor enni se hajlandó, csak ordít, és csak a tápszer kell. Ez van olyan 6 körül, aztán 9 körül szokott enni általában kenyeret májkrémmel, visrlivel, sajtkrémmel, felvágottal vagy ilyesmit. 12 körül alszik, és akkor is olyan álmos-éhes, hogy csak a tápszer kell, ezt most tejjel helyettesítem néhány napja. Alszik 2 órát, utána ebédel amit ép főztem, és még este 6 körül eszik 1 pudingot, vagy joghurtot.

Ki hogy szoktatta le a tápszerről?

2013. nov. 15. 14:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Örülj neki ha issza.Tele van vitaminnal.Nekem éppen ez a gondom,hogy már 6hósan is estére fogadta csak el.Aztán 8-10hós koráig csak szenvedtem,mert estére se kérte már.Azóta meg a vacsi tejpépbe tápszerpor,mert nem cumisüvegezik és nem is nagyon iszik sok folyadékot.Én tejet adok neki reggel sokszor vagy kakaót,vacsira meg tejbegrízt.
2013. nov. 15. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!