Hogy szoktassam le a tápszerről?
Kisfiam 13 hónapos, 3 hónapos korától tápszeres, most már szinte mindent eszik. Lassan jó volna elhagyni a tápszert, mert már a gyerekorvos se szívesen írja fel, meg jó lenne ha már rendes kaját enne.
Este nagyon kell neki, akkor csak azzal hajlandó elaludni. Reggel azért kap egy kicsit (150 ml-t), mert annyira éhes, hogy nem bír várni, ilyenkor enni se hajlandó, csak ordít, és csak a tápszer kell. Ez van olyan 6 körül, aztán 9 körül szokott enni általában kenyeret májkrémmel, visrlivel, sajtkrémmel, felvágottal vagy ilyesmit. 12 körül alszik, és akkor is olyan álmos-éhes, hogy csak a tápszer kell, ezt most tejjel helyettesítem néhány napja. Alszik 2 órát, utána ebédel amit ép főztem, és még este 6 körül eszik 1 pudingot, vagy joghurtot.
Ki hogy szoktatta le a tápszerről?
Ez kicsit off, de úgy látom, nem vacsorázik.
Mi a tápot átváltottuk rizsre (barnarizst szétfőzöm, botmixerrel pempősítem, higítom vízzel és bolti rizstejjel)
Nálunk a lötyi hozzátartozik a naphoz, még nem iszik a másfél évesem pohárból.
Azt csináljuk, de csak 1-2 falat kell neki, aztán csak oda akar ülni, szétmaszatolja, meg szét dobálja, kiköpdösi, jókat röhög, és megy pakolni. :)
Pedig jó lenne ha velünk enne, és estére elalváshoz kapna tejet elalváshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!