Hogyan szoktassam le arról hogy ne legyen rongybaba ha az utcán nem az van amit Ő akar?
19 hós és gyakorlatilag iszonyat természete lett 1 hónapja. ha nem úgy van valami ahogy ő akarja szó szerint összerogyik és üvölt!itthon úgy kezelem hogy nem veszek róla tudomást de valahogy nem akar leszokni róla!az utcán még idegesítőbb mert ő mindig kocsiban ülne vagy biciklin!próbálnék vele sétálni de 2 lépés és rongybaba lesz.szinte csak húzni tudom.kiakar szaladni az útra szépen mondom neki hogy nem szabad szintén földre veri magát!!nagyon elvagyok keseredve hogy Ő irányit engem!
Volt valaki ilyen helyzetbe ?hogy csináljam hogy ne nőjön a fejemre!Igenis tudnia kell sétálni szépen akár boltba akár játszótérre!
Az én kislányom is ilyen, ő is 19 hós és kb 1 hónapja van ez :( Néha be szokott válni ha mondom hogy toljuk együtt a babakocsit, aztán ha megunja akkor kész.. Én sem tudom mit kellene vele csinálni, de az biztos hogy nálunk nem működik az hogy otthagyom, mert akkor elindul amerre lát és még élvezi is a kis rosszcsont hogy szabad.. :)
Kismotorja van? Az enyém ha menni nem is szeret, de motorozni imád, azzal legalább szoktunk sétálni, igaz ha nem arra amerre ő akar akkor már jön a hiszti...
Esze ágában sincs motorozni :( hiába próbálgatjuk! sajnos város szélen lakunk.kell a bolthoz bicó vagy kocsi.Olyan furcsa hogy körülöttem van még 2 kisfiú aki pont ilyen idős és ők sosem csináltak ilyet. sőt kevesebbet van velük foglalkozva és mégis könnyebb velük!
nem monom hogy jobb kisfiúk mert ilyet nem szabad. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!