Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltok 2 hetes babátokk...

Mit csináltok 2 hetes babátokkal ha nem alszik két szopi között?

Figyelt kérdés
Lehet ringatni, meg cipelgetni keresztül a lakáson, és még mit lehet?.. 3 óra nem kevés, nem tudok már mit csinálni szegénykémmel :(
2013. nov. 13. 10:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az én babám is 2 hetes, már fél órára is kiviszem. Ma először úgy főztem, hogy kivittem magammal a konyhába, de max 3-4 percet van el. A kiságyban ordit, cicin van csak csendben, de akkor nem jutok semmire. éjjel 3 órát szórakoztattam, mert a kisasszony nem akart aludni. Az ölemben is szeret lenni, de ezzel nagyon elrontom...
2013. nov. 13. 13:39
 12/19 Babeli Zurzavar ***** válasza:
mar reg mennetek kellett volna, mert most taknyos ido van, nyilvan nem ma kell elkezdened. mondjuk tegnap verofenyes napsutesben nyugodtan kiviheted volna. ma ha nem esik, nem tul paras az ido, csak hideg van akkor menjetek ki, Neked is jot fog tenni! legalabb egy negyed orat setalj Vele... nem is ertem hogy birtad eddig:-):-):-)
2013. nov. 13. 13:41
 13/19 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, én tegnap már fél órára kivittem. Hétvégén kezdtem 5-10-15 perccel.
2013. nov. 13. 14:02
 14/19 A kérdező kommentje:

Hát elég nehezen bírom, gondolhatod :D De mivel ezt mondta a gyerekorvos nem mertem kockáztatni a babám egészségét.. Viszont jaj de jó, holnaptól akkor el is kezdem a szoktatást!! :):)

Közösségi helyekre is vittétek már ilyen korban a babátokat pl Tescoba?

2013. nov. 13. 14:11
 15/19 anonim ***** válasza:

Kedves 3-as 4-es válaszoló!

"Fontos: Ezen ábrák hosszú ideig történő nézése még egy felnőtt szeme számára is fárasztó lehet, egy kisbaba kevésbé edzett szemének, pedig rövid idő után is kimerítő, ezért néhány másodpercnél hosszabb ideig ne nézze őket a pici."

Te azt írtad hogy a te babát jó sokáig nézte holott, ott szerepel az általad linkelt oldalon, hogy csak PÁR MÁSODPERCIG szabad nézni-e.

2013. nov. 13. 16:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Fura, hogy egy gyerekorvos szerint csak 1 hós korában lehet kivinni a babát. Nekem ezt senki nem mondta. Szeptemberi gyerekkel 1 hetesen már mászkáltunk. Igaz, vénasszonyok nyara volt, meg nyilván én sem a legnagyobb hidegben kezdeném a szoktatást.
2013. nov. 13. 16:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves 15-ös válaszoló!

Igen,most olvastam (nekem nem innen volt az ábrám,hanem kaptam,és a védőnőm mondta,hogy tegyem be az ágyba!)

A 6-os válaszomban meg is írtam,hogy most látom,hogy csak pár másodpercig lehet...Szerencsére azóta eltelt már 8 hónap,nem nézeget régóta ilyet.

2013. nov. 13. 18:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Én írtam hogy 3 hetes a kisfiam.

egy hetesen kivittük mert nagyon jó idő volt.aztán az első két hétben csak akkor mentünk ki ha nagyon szép idő volt,mert nekem a 2 hetet mondták hogy várjam meg.Onnantól mindenféle időben overálban vastag takaróval,tegnap lábzsákkal is kivittem kb fél-egy órára.Vásárolni is voltunk vele,olyan napszakban amikor nem sokan voltak.Első babám korababa volt,vele óvatos voltam,most azt hiszem lazább vagyok de csak értelmes kereteken belül.

2013. nov. 14. 16:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Minta
2014. jún. 18. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!