5 hos kislanynak már johet a foga? Nagyon aggodom
Sziasztok! Kicsit offolok! Tudom régi már a kérdés...abban tudtok nekem segíteni, hogy körülbelül mennyi ideig tartanak ezek a tünetek az első fogak kibújásáig? Kisfiam most 5 hónapos, és már legalább 2 hónapja ezeket produkálja. Láz nincs, köhögni picit szokott, és csak reggel. Piros a popsi, mindent erősen és "idegesen" rág, nyűgös.
Mikor nyugodhatunk meg picit? Lehet, hogy még hónapokig tart?
Nem látni rajta semmit, se nem fehér, se nem gyulladt. Néha megdörzsölöm az ujjammal, de nem érzek semmit. Szerencsére vannak olyan napok mikor nincs kínlódás, egyébként nagyon jókedvű baba. De mikor reggel úgy ébred, hogy a nyelvével dörzsöli az ínyét (mintha rágózna), akkor már tudom hogy milyen lesz a napunk. A dentinox gél ilyenkor megnyugtatja, de kb csak 5-10 percig. Azt meg ugye nem szabad sokszor alkalmazni egy nap.
Hamarosan csak elkezdenek kibújni, és talán picit megnyugszik (kis idöre)!
Csak én azt gondoltam, ha már ennyi minden jelentkezik tünetként, akkor pikk-pakk kint lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!