Fájhat a hasa 3 hetes kisbabának ha én megiszok naponta 1-2 liter tejet?
Én úgy tudom, hogy csak minimális tejcit lehet inni, nehogy allergiát kapjon a kicsi.Inkább egyél dinnyét, őszibarackot,ezekből szörpit, meg almalét, sárgarépalét, meggylevet,buborékmentes ásványvizet.
Kerüld: a sárgabarackot, körtét, cseresznyét, szedert, málnát, epert, narancsot és ezekből a szörpit.Tudom ez így nagyon durva, de megéri elkerülni őket. Én 2 hónapig szinte almakompóton, őszibarackon, pérolt szalonnán,meg sárgarépalén éltem. a babák sem egyformák. Ha eszel valami gyanúsat, edd délelőtt, mert akkor délután lesz a zenebona nem éjszaka :)Boldog babázást!
Nekem a szülészdoki mondta, hogy ne igyak rostosat, csak mentes vizet, vagy teát. Ezt teszem.
Enni én sem eszem semmi gyümit, a kajszitól fájt a hasa, a baracktól fájt a hasa, szóval inkább nem erőltetem. Hüvelyest sem lehet, így főzeléket sem, és kbetüseket sem lehet.
Így én is krumplin, rizsen és tésztán élek, ami nem túl egészséges, de ez van. ( a székletem már érzi...)
Joghurtot szoktam enni, meg fagyit, ezzel pótolom kicsit a gyümihiányom.
Tejet max fél litert lehet inni egy nap, így azt javaslom, ezzel hagyjál fel. De én már azt sem iszom, mert mást tényleg nem eszek, és fáj a pici hasa, lehet a tejtől.
Maradok a dinnyénél, az már tényleg csak víz, azzal csak nem csinálok bajt...
De kinek mi válik be, igazán ki kell tapasztalni. Én már látatm anyát, aki szénsavas üdítőn élt,és semmi baja nem volt a picinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!