Ti mikor vállaltátok?
Kíváncsivá tett egy kérdés ahol állítólag egy bizonyos korosztályt lenéznek h akkor vállaltak babát és ez a ritkábbik eset. Most arra lennék kíváncsi ki hány évesen vállalt babát és tervezett volt vagy becsúszott? És az ő szemlélete szerint mikor a legalkalmasabb? Itt arra is térjetek ki h jól döntöttetek h akkor vállaltátok vagy hamarabb illetve később kellett volna így utólag visszagondolva?
Tényleg semmi rosszat nem akarok ezzel és vitát sem csak valóban felkeltette az érdeklődésemet.
Előre is köszi mindenkinek a válaszokat.
Koszonom szepen a valaszaitokat. :-)
En 25 evesen lettem anyuka most 9 honapos a kislanyunk a ferjem 28 eves. Mi is arra torekedtunk h legyen meg a hatter es ugy jojjon a baba. Szerencsere sikerult, oke voltak segitsegek is, de ez szerintem nem szegyen.
Gondolkodom a teson, nem nagyon merek mostani gondolkodassal belevagni. Rettegnek h megint gondok lennenek, mert a lanyunkat egy pillanat alatt vesztettuk el majdnem. Remelem ez majd azert enyhul. :-)
Szerencsesnek erzem magam h ennyi idosen tervezetten bevallalhattunk egy gyereket. 6 eve voltunk egyutt ebbol 3 eve eltunk egyutt mikor eldontottuk h johet a baba.
Viszont ha csak kesobb talaltam volna meg az igazit es az anyagiak is csak kesobb lettek volna adottak, se lett volna az h nem vallalok gyereket.
En is azon a velemenyen vagyok ha megvan minden ami kell es ugy erzik h johet akkor jojjon, legyen az barmikor.
Viszont ha fiatalabb koromban estem volna teherbe is megtartottuk volna, lehet nehezebben elnenk de biztos meglennenk.
Koszi mindenkinek h irt jo olvasgatni tenyleg. Ja es kerek mindenkit h ne pontozgassatok mar le a masikat mert maskepp gondolja mint te, nekem attol meg hasznos a valasz. Nem kotelezo minden velemenynek egyeznie.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!