Baba mellett kutyus? Ti hogy oldottátok meg?
Sziasztok!
Nemsokára megszületik a kislányunk, valamint van egy 2 éves kutyusunk is. Téglalakásban lakunk, 2. emeleten, a kutyát napi 3-4x visszük le sétálni. Reggel a párom, valamint ha ebédidőben hazaugrik akkor is le szokta vinni egy gyors körre, délután és este pedig én, vagy este már együtt. Ha megszületik a kislányunk, akkor egyértelműen a párom viszi reggel és este, de ott van az a legalább 1 séta ami délután kell a kutyusnak, és a párom nincs otthon akkor még. Akiknek kutyusuk is van a baba mellett, ti hogyan oldottátok meg? Mivel azért nincs olyan jó idő már, így nem vihetem majd magammal a gyereket hóviharban, mínuszokban, főleg míg ilyen pici. Arra gondoltam, hogy ha majd alszik, akkor a ház elé gyorsan lefutok a kutyával pár percre, de nem tudom, hogy merjem-e? Mert mi lesz ha felkel a pici, vagy pont nem alszik el úgy és amint kilépek sírni kezd és én nem vagyok ott stb. Ilyen kérdéseim vannak...párom szerint ne stresszeljek rá, ki fog alakulni, illetve én is fogom látni, hogy a lányunk mennyire lesz jó alvó, belefér-e az a 2-3 perc..stb. Akik egyedül vannak gyerekkel és kutyussal, ti hogyan oldjátok meg rossz időben a sétát??? :) Köszi a válaszokat!
Egy aggodalmas kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!