Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az ilyen fajta házicipő,...

Az ilyen fajta házicipő, kényelmes egész nap otthon a babának?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon hideg a kő és a parketta,azért kéne olyan aminek vastag talpa van. Most dupla vastag zokniban van és nem elég. :( vagy más ötlet? köszi

2013. nov. 11. 19:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia, épp a múlt héten vettünk hasonló cipőt (Hello Kitty-set) a Deicmanba, ugyanezen okok miatt. Kislányom már jár, egy éves, gondolom a te babád is többet van talpon. Én sem igazán szorgalmazom bentre az efféle cipők használatát, de valahogyan kell védekezni a hideg kő ellen.
2013. nov. 12. 08:12
 12/13 A kérdező kommentje:
végülis liliputit rendelek,a cinege olcsóbb,csak pont 2-3 mm a méret és a lába között a különbség. :( az 1el nagyobb méret me óriási lenne,a liliputinál meg pont jó améret is.
2013. nov. 12. 09:46
 13/13 anonim ***** válasza:
6-os vagyok.azért lettem lepontozva,mert a gyermek orvosom véleményét leírtam?nem biztos hogy egyetértek azzal,csak közöltem.
2013. nov. 12. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!