Mit gondoltok a granulátumos bébiteákról?
Milupa gyümölcsöset szoktam venni.
4 hóstól van ráírva, én 8 hóstól adom neki néha (már elmúlt 1 éves).
Csak néztem az összetevőit, és elég fura.
En sem adtam a gyerekeknek, csak mert: minek? Anyatej mellett sztem nincs mas folyadekra szüksege a hozzataplalasig, utana pedig kortyonknet sima vizet (Pi vizet, mert szürjük). Neha Hippes gyümölcsle vagy zöldsegle, ill. pepesitett alma mellett ha maradt le, ugyis eleg volt csak par korty. Mivel a nagy hasfajos Volt, kiprobaltam (sikertelenül) parszor a kamillateat es az edeskömenyteat. Elöbbit nem filteres bio teabol, az edeskömeny pedig sima Kotanyi füszer, 2-3 dl vizbe par szem edeskömenyt 20 percig föztem.
A nagyobb lanyom nem szerette sem a teakat, gyümölcsleveket es vizet se nagyon ivott, ahogy nem is nagy evö. A többiek anyatej mellett csak keveset ittak, de 12-14 hos koruk utan, fokozatosan, ahogy kevesebb lett az anyatej, erthetö modon egyre több folyadekot ittak.
Nem szoktam semmivel sem edesiteni. Sztem amig az edes izt nem ismerik, nem is hianyzik nekik. Ahogy Neked sem hianyzik olyan tavolkeleti különleges hus vagy etelfajta, amit nem ismersz. A granulatumos tea sztem messze van a teatol, inkabb italporfele, csak lehet benne valami teakivonat, es sztem nincs benne semmi olyan anyag, amire szüksege van a babanak. Az üveges bebieteleken is neha elakadok, ugyanis oke, hogy valamivel süriteni kell, de majd a bebietelek utan nem fog ennyi rizst enni, amilyen aranyban evett addig. Megdöbbentö, hogy az üveges gyümölcs legnagyobb resze is rizs, nem is gyümölcs. Igy ezeket is csak modjaval adtam, mellette a lehetösegeimhez kepest sok sajat keszitesüt.
Full cukor az egész, felesleges. Vízre van szüksége egy kisbabának, meg egy nagyobbnak is.
Ráadásul egy idő után szépen elsárgítja és elszuvasítja a fogakat!
Tegnap voltam Müllerben, ott tudtam venni saját márkásat.
15 hósom van, néha kapja, nem mindig, a vizet is szereti és elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!