Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A granulátumos babatea nem...

A granulátumos babatea nem egészségtelen? Filteres jobb? vagy adjak nyugodtan granulátumossat is?

Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 09:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Én granulátumosban még nem láttam teljesen cukormenteset. Mindegyik összetevője úgy kezdődik, hogy szőlőcukor stb. Szóval én filteres párti vagyok. Mivel úgyis forralni kell a vizet nem olyan bonyolult belelógatni egy filtert.
2009. okt. 9. 09:54
 2/6 anonim ***** válasza:
A filteres jobb mivel a granulátumosban mindben van cukor. Ha megissza a filteres gyógynövény teát (én pl csipkebogyót szoktam vagy naturland babapocak teát)akkor inkább azt adj neki cukor nélkül.
2009. okt. 9. 09:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Én granulátumosat adtam neki. Semmi baja.
2009. okt. 9. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

én is granulátumosat adok neki. minden más termékben is ott van a cukor, igazából egy idő után nem fogom tudni kivonni a táplálékokból úgysem. igaz, hogy az én fiam már elmúlt egy éves. kisebb korában én gyümilevet adtam neki.

filteres teát nem fogadta el, csak ha cukrot tettem bele. akkor meg ugyanott tartok..

2009. okt. 9. 10:59
 5/6 anonim ***** válasza:

én a cukormentes granulatumosat szoktam neki adni

de megizzadtam, mire talaltam, mert 99%uk cuzkros :S

2009. okt. 9. 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én drágám nem issza meg a vizet,a filteres teákat(20 félét biztos,hogy próbáltam,cukrot is raktam hozzá).Nem vagyok a mesterséges dolgok híve,de 1 hónapja vettem egy granulátumosat.Azt megissza,sőt imádja!Az elveimmel ellenkezik,de győzött az ízlése.
2009. okt. 9. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!