Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik jatekot kapja 8,5hos...

Melyik jatekot kapja 8,5hos fiam a Jezuskatol? Fisher P. maszo micimacko vagy F. P. jarassegito-auto formabedobos?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg mas otletek.Meg nem maszik,most 7,5 hos,a micimaci erre is jo lenne,az auto pedig tobb funkcios?Van mar ezek kozul ilyen valakinek?Mi a tapasztalata?
2009. nov. 17. 10:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Bocsi ne harizz, hogy le mertem írni, hogy az én lányom már miket csinál csak azért tettem, mert a 6. válaszoló azt gondolta, hogy csak azért gondolkodunk a macin, hogy a gyereket megtanítsa mászni. A 3. válaszoló is én voltam és ott szerintem a kérdésedre válaszoltam.

És tudod ez számomra értékes és büszke vagyok a kislányomra, És a válaszaimmal csak jót akartam, úgy látszik nem sikerült.

2009. nov. 17. 13:40
 12/13 anonim ***** válasza:
50%

Járássegítő.

Sokáig tudja használni, akár még másfél évesen is, ha kisautóvá lehet alakítani.

Karácsonyig meg még simán megtanulhat mászni a babád. A lányom három nap alatt tanult meg mászni.

2009. nov. 17. 15:54
 13/13 A kérdező kommentje:

Ne haragudj ha durva voltam.

Neha ha szikrajat is erzem, hogy "bantani"akarjak a fiamat,elojon belolem az ANYATIGRIS ezerrel.

Legyen az barmilyen pici dolog.Azota van miota kiderult egy vesevel szuletett.Minden oke volt a terhesseg alatt,voltam kulon vizsgalatokon,kombinalt teszten,4D-n,es senki nem vette eszre.Nem igazan tudtam megemeszteni,feltem nehogy valami tortenjen azzal az egy vesecskejevel,es nagyon sajnalom ot.

Persze orvosok elmondtak szazszor is hogy ez nem fogyatek,teljes eletet elhet,es minden oke lesz,de ez egy anyanak csak csupan szavak.

Sajnalom szegenykemet.

Anya vadallat vagyok.Neha.

2009. nov. 18. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!