Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik jatekot kapja 8,5hos...

Melyik jatekot kapja 8,5hos fiam a Jezuskatol? Fisher P. maszo micimacko vagy F. P. jarassegito-auto formabedobos?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg mas otletek.Meg nem maszik,most 7,5 hos,a micimaci erre is jo lenne,az auto pedig tobb funkcios?Van mar ezek kozul ilyen valakinek?Mi a tapasztalata?
2009. nov. 17. 10:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hehe, pont most nézegettem a mászó micimackót. én nem fogom szerintem megvenni, azt olvastam, hogy valakinek a 8 hónapos babáját kőkemény 1 hétig érdekelte a mászó micimackó. én akkor már inkább a járássegítőt venném, az tuti jó lesz később is. tapasztalatom nincs.
2009. nov. 17. 10:34
 2/13 anonim ***** válasza:
Én is a járássegítőre szavazok,azt tényleg sokáig ki tudja használni.A mász utánam micimackót ,mikor megláttam nagyon meglepődtem milyen pici!
2009. nov. 17. 10:42
 3/13 anonim ***** válasza:

tegnap én is megkérdeztem azt, hogy vegyek e mászó micimackót. Ma néztem a tesz-vesz-en, hogy 3000-ért árulja valaki és azt írja, hogy már nem érdekli a gyereket, mert hamar elindult és már nem mászik négykézláb. Az én kicsim is 8 hós, de nagyon el akar indulni. A mászó mici most akciós a Tesco-ban, úgyhogy most lenne érdemes megvenni, és eltenni karácsonyig. De addig az én kicsim szerintem elindul egyedül. Lehet, hogy a te babád is.

A barátnőm kislányának volt járássegítője de vagy csak 2 hétig használta aztán ment egyedül. Ez egy ilyen dolog a kicsik mindent kevés ideig használnak és mindent megunnak, csak győzzük anyagilag..:)))

2009. nov. 17. 10:49
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

Egészen biztos, hogy egyiket sem venném meg!!!!!! Mászni, járni maguktól tanulnak meg a babák, amikor az idegrendszerük és az izomzatuk megérik rá. Ehhez semmi szükség csilivili méregdrága vackokra. Csak azért, mert márkás, és reklámozzák a tv-ben, még nem feltétlenül hasznos. Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy majd a macit utánozva tanul meg a baba mászni??!!

Én nagy, színes labdát vennék, ajtótokra rögzíthető hintát, keménylapos állatos könyvet, kalapálós játékot, gyerekkézbe való fa hangszereket, ki-be pakolós, egymásra rakosgatós játékot....stb.

2009. nov. 17. 10:54
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
vaz.,,,,, nem az a lényeg, hogy a macit utánozva tanul meg mászni, hanem lefoglalja magát vele. mint te az internettel, tudod.
2009. nov. 17. 11:18
 6/13 anonim ***** válasza:

Akkor idézem a nyitó sorokat: "Meg nem maszik,most 7,5 hos,a micimaci erre is jo lenne"

Akkor mire is lenne jó a maci?

Időtöltésnek nem feltétlenül a legújabb, legdrágább, legjobban reklámozott csodavacak a legmegfelelőbb. Szerintem.

2009. nov. 17. 11:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Az én lányom tud mászni és magától feláll, ha fogom a kezét lépeget, 8 hós. Azért kellene a maci hogy megtanítsa mászni a gyereket, hanem hogy örüljön és újdonság lenne neki a jópofa kis maci aki beszél neki és mászik előre, de a hinta is tök jó gondolat!!!
2009. nov. 17. 11:29
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem akartam senkit megbántani ezzel a feltételezéssel, de esküszöm nemrég olvastam egy topicot egy fórumban, ahol anyuka arról panaszkodott, hogy még nem mászik a gyereke, pedig ő mindent megtett, mászott előtte, rakosgatta-tologatta a gyerek lábát...stb, és csak nem akar még mindig mászni a gyerek. Komolyan, nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, hogy valaki ennyire ne legyen képben!!!
2009. nov. 17. 11:39
 9/13 A kérdező kommentje:

Kedves 7.valaszolo!A babak fejlodese kozott oriasi kulonbsegek lehetnek,szupi hogy a tied mar allni,lepegetni,es maszni is tud.Koszonom hogy ezt az ertekes informaciot megosztottad velem,de nem ez volt a kerdesem.Az en lanyom is allt mar 7 honaposan es maszott is,de a fiam most 9,5kg-meg szopizik is,es valoszinu a testomege miatt is,meghogy allitolag a fiuk lustabbak,meg nem maszik.Nem gond,majd fog.

Viszont a feltetelezesedet kikerem magamnak,miszerint olyan sotet lennek,hogy azert vennem meg fiamnak a maszo micimackot,hogy a maszast latvan utanozza.Nyilvan osztonozne,ahogy csalogatna,hogy massz utannam,de mint irtam hogy erre IS jo lenne,cibalhatna,olelhetne,beszelhetne..stb.hozza.

Koszonom a tobbieknek a hasznos valaszokat!

2009. nov. 17. 12:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem volt képben, de az a szerencsétlen a maga módján mindent megpróbált. Szerintem ez se nem vicces, se nem szánalmas. Ha van jó öteted, tanácsod, vagy elmagyarázod neki, hogy mikor fog mászni a gyerek, akkor talán nem lesz annyira elkeseredve és képben lesz.

Egyébként osztom a véleményed a játékokkal kapcsolatban, én sem venném meg egyiket sem, max a másodikat a formabedobó miatt, de kapsz ezerszer jobbat olcsóbban. Higyjétek el, tényleg piszok hamar megunják a méregdrága játékokat is. A mi szemünknek tetszetős, de nekik még nem a külcsíny számít. Mi is megvettünk egy elefántot, zenél, meg formabedobós, stb (MOLTO), de kb fél órát volt érdekes és azóta is csak nagyritkán foglalja le a srácokat max negyed órára.

Nálunk sláger a műanyag tányér kanállal, kupak minden mennyiségben, meg a befőttes üveg teteje és a tupperes edények színes műanyagjai, illetve minden, ami pakolható, mérettől függetlenül. Színes ruhaszárítócsipesz, sőt, múltkor megtalálta a tamponos dobozt, na az volt a kedvenc, pont kézbe fér, csörög, stb, gondolhatjátok, hogy örültem... Én is meg vagyok lőve, hogy mi legyen a fa alatt, de az biztos, hogy nem veszek drága játékot. (13 hós)

2009. nov. 17. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!