Mikor kezdtetek el a babátoknak adni rendes joghurot (pl. Danone) és nem babajoghurtot?
1 hét múlva 11 hónapos lesz a kisfiam.
Szeretném tudni hogy mikor kezdhetném el adni neki a rendes joghurtokat, mert ami a Dm-ben, Müllerben kapható Nestle-s babajoghurt azt már nagyon drágálom. Imádja és sok el is fogy.
Köszi a lepontozást, végülis "csak" csecsemő és gyermekápoló vagyok, biztosan 0%-ban hasznos a válaszom.
1. válaszoló
Danone-t soha,mi se esszük,annál a nap mint napos művalami rosszabb csak.
10 hónaposan kezdtem el cserpes natúr joghurot venni,és én tettem bele a gyümölcsöt.
1. válaszoló.
Igazából engem 'konkrétan' nem érdekel mi a foglalkozásod, de egyáltalán nem a kérdésemre válaszoltál.
Emiatt nekem nem volt hasznos a válaszod.
A kérdésem az volt hogy mikor kezdtetek el adni.. stb. stb. erre tőled választ nem kaptam.
Egyébként nagyon köszönöm mindenki hozzászólását.
Végüls Cserpes joghurtot vettünk neki, és mi sem bizonyítja jobban hogy mennyire ízlett neki, megette az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!