Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Danone Aktiviat kaphat 8...

Danone Aktiviat kaphat 8 hónapos baba?

Figyelt kérdés
Csak ilyen gyümölcs joghurt van itthon.Kaphat-e a 8 hónapos babám uzsonnára belőle?
2013. márc. 20. 09:18
1 2 3
 1/24 krisztivan ***** válasza:
44%
Ha jól tudom 2 éves kor alatt nem ajánlják az activíát:-((
2013. márc. 20. 09:22
 2/24 anonim ***** válasza:
57%

Nem ajánlott.

Gyümölcsjoghurt sem nyerő.

Natúr joghurt, és otthon bele a gyümik. A bolti tele van mesterséges anyagokkal...

2013. márc. 20. 09:23
 3/24 anonim ***** válasza:
25%

adjál neki nyugodtan, nem lesz tőle semmi baja.

ennyi erővel levegőt se vegyen...

2013. márc. 20. 09:25
 4/24 anonim ***** válasza:
50%
Amennyiben a gyermek nem érzékeny a tejfehérjére, a tejcukorra, vagy a termék bármely összetevőjére, akkor az egész családdal együtt nyugodtan fogyaszthatja az Activia joghurtokat.
2013. márc. 20. 09:26
 5/24 anonim ***** válasza:
32%

Az én lányom is kapott mégsem volt semmi baja! Nekünk a védőnő azt mondta kaphat. És ilyet nem mondott hogy csak naturjoghurtot kaphat és abba tegyek neki gyümölcsöt otthon.

Így igaz, akkor már levegőt se vegyen, mert az is káros!

2013. márc. 20. 09:28
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Natúr joghurtot már ehet, amit a védőnő adott papírt nekem, azon is rajta van, gyümiset sose, jól írják, elvileg egyetlen kis pohárban 4-5 evőkanál !! cukor van, meg még egy csomó minden ami káros. Én a helyedben adnék neki, ha nincs otthon más, de legközelebbtől már a natúrt vedd.
2013. márc. 20. 09:28
 7/24 anonim ***** válasza:
0%
és ahhoz mit fogsz szólni, ha oviban ilyen "káros" ételeket adnak neki?
2013. márc. 20. 09:30
 8/24 anonim ***** válasza:
66%
Állítólag a honlapon az van, hogy 1 éves korig nem ajánlják. Máshol meg azt olvastam, hogy a gyerek inkább kapjon élőflórás joghurtot (tudtommal az Activia az). Én erről a korhatárról nem tudtam, elég sokat megevett a fiam, baja soha nem volt tőle. Egyszeri alkalomtól nyilván nem lesz gond, de legközelebb talán mást vennék a gyerkőcnek. Dönts belátásod szerint.
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
az aktivia honlapján a gyik-ben fent van hogy nem ajánlják 1 éves kor alatt
 10/24 anonim ***** válasza:
65%

Én eleve úgy tudom, hogy tejterméket 8 hónapos korban még nem is lehetne adni, csak 9-10 hónapos korban, de hát nem mindenki tartja nyilván be a hozzátáplálási táblázat ajánlásait.

Egyébként első körben biztos nem adnék neki egy egész pohárral, max. megkóstoltatnék vele pár kanállal, mert azért ez nem egy sima joghurt. És egyébként is kezdetben a natúr, illetve korra meghatározva tartalmazó gyümölcsjoghurtokat kaphat a baba.

Én felnőttként fogyasztom az Activiát, viszont tapasztalatból mondom, hogy elég darabos, néha kifejezetten nagy darabok vannak benne, akár egy kisebb gyümölcs egészben, így a nagyobb fiamnak se adom ezt gyümölcsösben.

Amúgy egy orvos által válaszolt kérdésben olvastam, ott egy 15 vagy talán még pár hónappal idősebb gyerekkel kapcsolatban írták, hogy kaphat, de ne olyan rendszeresen.

De kérdezd meg a védőnőt vagy a gyerekorvost.

2013. márc. 20. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!