Danone Aktiviat kaphat 8 hónapos baba?
Nem ajánlott.
Gyümölcsjoghurt sem nyerő.
Natúr joghurt, és otthon bele a gyümik. A bolti tele van mesterséges anyagokkal...
adjál neki nyugodtan, nem lesz tőle semmi baja.
ennyi erővel levegőt se vegyen...
Az én lányom is kapott mégsem volt semmi baja! Nekünk a védőnő azt mondta kaphat. És ilyet nem mondott hogy csak naturjoghurtot kaphat és abba tegyek neki gyümölcsöt otthon.
Így igaz, akkor már levegőt se vegyen, mert az is káros!
Én eleve úgy tudom, hogy tejterméket 8 hónapos korban még nem is lehetne adni, csak 9-10 hónapos korban, de hát nem mindenki tartja nyilván be a hozzátáplálási táblázat ajánlásait.
Egyébként első körben biztos nem adnék neki egy egész pohárral, max. megkóstoltatnék vele pár kanállal, mert azért ez nem egy sima joghurt. És egyébként is kezdetben a natúr, illetve korra meghatározva tartalmazó gyümölcsjoghurtokat kaphat a baba.
Én felnőttként fogyasztom az Activiát, viszont tapasztalatból mondom, hogy elég darabos, néha kifejezetten nagy darabok vannak benne, akár egy kisebb gyümölcs egészben, így a nagyobb fiamnak se adom ezt gyümölcsösben.
Amúgy egy orvos által válaszolt kérdésben olvastam, ott egy 15 vagy talán még pár hónappal idősebb gyerekkel kapcsolatban írták, hogy kaphat, de ne olyan rendszeresen.
De kérdezd meg a védőnőt vagy a gyerekorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!