Danone Aktiviat kaphat 8 hónapos baba?
Az ovis kérdésre válaszolva:
Te észnél vagy?? Óriási különbség van egy 8 hónapos és egy 3-4 éves gyerek között.
Mellesleg alapból a tejtermékeket sem ajánlják 8 hónaposan. de ha már muszáj, akkor natúr joghurt.
De nem vitázom, csak nem értem, hogy miért kell leszólni a tudatosan, egészségesen tápláló anyákat?!
7 hónapos kortól lehet bevezetni a tejtermékeket, ki mikor kezdte a hozzátáplálást, attól függően. Natúr joghurt, sajt, túrót lehet neki adni. Danone Activiát nem ajánlom, valóban maga a Danone is csak 1 éves kor felett ajánlja. Pl. a Danone Densiara a dobozra is rá van írva, hogy 6 éves kor alatt nem ajánlott. Én ismerek olyan 10 hónapos babát, akinek az Activiától fájdult meg a hasa, de persze ez gyerekfüggő.
Én a Zöldfarm joghurtjait és a Cserpes joghurtot ajánlom.
Egyébként ez is érdekes, hogy hol mikor ajánlják a tejtermékeket!
Nálunk a védőnő is és a gyerekorvos is azt mondta, 8 hónapos korban már kaphat savanyított tejtermékeket!
Képzeld, 12-es, észnél vagyok!!!
Van 4 gyerekem, tisztában vagyok a hozzátáplálással.
Makk egészségesek vagyunk. Tejtermékre pedig óriási (tudok Kalcium, csontok stb.) szüksége van a kisgyerek szervezetének, így joghurtra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!