Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Danone Aktiviat kaphat 8...

Danone Aktiviat kaphat 8 hónapos baba?

Figyelt kérdés
Csak ilyen gyümölcs joghurt van itthon.Kaphat-e a 8 hónapos babám uzsonnára belőle?
2013. márc. 20. 09:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én adtam,mert fogalmam nem volt az ajánlásról és semmi mást nem kaptam a boltban.Kisfiam este 11-tőlhajnal 2-ig üvöltött:(Azt hiszem 2-3 éves koráig nem fogok neki adni.
2013. márc. 20. 09:37
 12/24 anonim ***** válasza:
73%

Az ovis kérdésre válaszolva:

Te észnél vagy?? Óriási különbség van egy 8 hónapos és egy 3-4 éves gyerek között.

Mellesleg alapból a tejtermékeket sem ajánlják 8 hónaposan. de ha már muszáj, akkor natúr joghurt.

De nem vitázom, csak nem értem, hogy miért kell leszólni a tudatosan, egészségesen tápláló anyákat?!

2013. márc. 20. 09:39
 13/24 anonim ***** válasza:
52%

7 hónapos kortól lehet bevezetni a tejtermékeket, ki mikor kezdte a hozzátáplálást, attól függően. Natúr joghurt, sajt, túrót lehet neki adni. Danone Activiát nem ajánlom, valóban maga a Danone is csak 1 éves kor felett ajánlja. Pl. a Danone Densiara a dobozra is rá van írva, hogy 6 éves kor alatt nem ajánlott. Én ismerek olyan 10 hónapos babát, akinek az Activiától fájdult meg a hasa, de persze ez gyerekfüggő.

Én a Zöldfarm joghurtjait és a Cserpes joghurtot ajánlom.

2013. márc. 20. 09:40
 14/24 anonim ***** válasza:

Egyébként ez is érdekes, hogy hol mikor ajánlják a tejtermékeket!

Nálunk a védőnő is és a gyerekorvos is azt mondta, 8 hónapos korban már kaphat savanyított tejtermékeket!

2013. márc. 20. 09:41
 15/24 A kérdező kommentje:
Nekem a védőnőm azt mondta 8hónaposan már adhatok neki tejterméket.Natúr joghurtot már kapott a lányom,nem igazán tetszett neki...Sajtot is kapott már.Akkor lehet mégsem adom neki oda,nehogy valami baja legyen tőle...
2013. márc. 20. 09:42
 16/24 anonim ***** válasza:
24%
Ha uzsira akarod neki adni, akkor délután elsétálhattok egy boltba, ha van rá lehetőséged és vehetsz neki joghurtot. Nyugodtan adj neki gyümölcsöset, ha nem eszi meg a natúrt, vagy a natúrba keverj neki bele gyümölcsöt, pl. banánt. De vehetsz neki barackos vagy banános, kekszes joghurtot is, Danone Könnyű és Finomban találsz ilyet. Csak epreset ne vegyél még neki:)
2013. márc. 20. 09:50
 17/24 anonim ***** válasza:
34%

Képzeld, 12-es, észnél vagyok!!!

Van 4 gyerekem, tisztában vagyok a hozzátáplálással.

Makk egészségesek vagyunk. Tejtermékre pedig óriási (tudok Kalcium, csontok stb.) szüksége van a kisgyerek szervezetének, így joghurtra is.

2013. márc. 20. 09:55
 18/24 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát.Akkor nem adom neki oda az Activiát,majd megeszem én! :) Neki meg veszek délután másik fajtát.
2013. márc. 20. 09:56
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Kb fél éve olvastam egy német oldalon, hogy sem a D. Act. sem más Danone joghurtok vitamint alig tartalmaznak, még a Ca mennyiség sincs benne rendesen. Ugyan ez a helyzet a tejszelettel, ami csak tejporból, zsír és cukor hozzáadásával készül, tehát azt hiszem, ezt elvethetjük.
2013. márc. 20. 10:06
 20/24 anonim ***** válasza:
69%
lemaradt: és tartósítószert is tartalmaz. Ez pedig a babáknak nagyon nem jók!
2013. márc. 20. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!