Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyfiam óvodájában bárányhiml...

Nagyfiam óvodájában bárányhimlős lett valaki-anyatejes baba elkaphatja?

Figyelt kérdés
3hónapos a pici-a nagy 6éves.ha hazahozza -elkaphatja a baba?
2013. nov. 9. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
nem valószinű. de arra készülj fel hogy a többedik gyerekek sokkal hamarabb és többször leszenk betegek mitn az elsö babaák, épp azért mert a nagy(ok) haza hozzák.
2013. nov. 9. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Igen, elkaphatja, ez nem fugg attol, hogy anyatejes e, vagy sem, mivel virusfertozes.
2013. nov. 9. 15:08
 3/6 anonim ***** válasza:
elkaphatja
2013. nov. 9. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Mi rosszat írt az első?

kérdésre válaszolt, és szerintem nagyon is jól írta, nálunk is az a helyzet amit ő leírt.

Igen elkaphatja, a tejcsi védi ahogy védte talán az én kisfiamat is, de a nagy akkor kezdte a közösséget mindent hazahozott és a kicsi 80%-ban elkapott mindent és nála sokkal durvábban kijött.

2013. nov. 9. 15:13
 5/6 Kondor Judit ***** válasza:
0%
Én akkor szültem a lányomat amikor a fiam b.himlős volt.Nem kapta el!Később se jött ki rajta,de csináltattam egy ellenanyag szűrést 17év után és a vére kimutattam,hogy van ellenanyaga termelése,tehát védett volt.
2013. nov. 9. 15:24
 6/6 anonim ***** válasza:
36%
Nálunk is ez a helyzet. A nagyfiam ovijában bárányhimlő járvány van, mi meg most jöttünk haza a kórházból a picivel. A doktornő azt mondta, ha én voltam bárányhimlős és a kicsi szopik, akkor Ő teljesen védett, mert az én szervezetem ellenanyagot termel és ezt Ő is megkapja az anyatejen keresztül.
2013. nov. 9. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!