Mióta megszületett a babátok és megjött, nektek is erősebb a menszitek?
Szia!
Nekem a második szülésem utáni menzik lettek rosszabbak( az első szülés után nem változott semmiben). A hasam nagyon görcsölt 2 napig kb, a derekam le akart szakadni és a vérzés is több lett, már nemvolt elég a normál tampon, kellett a szuper.
11 hónapos volt a kicsim, amikor elkezdtem a hüvelygyűrűt használni, azóta sokkal jobb.
Igen nálam is ez a helyzet. Nagyon erős és nagyon görcsös, főleg a 2. nap. És azóta ez a helyet a peteéréssel is, azt is érzem, de rendesen!
Szerintem ez normális, többektől hallottam már.
Köszönöm a válaszokat! Ment mindenkinek a zöld pacsi.
Úgy tűnik ezzel akkor együtt kell élni. :( Azért remélem, a második babó után nem lesz még durvább!
Hát nekem szerintem nem lett erősebb.Elötte is a tampon max fél órát bírt ki az erős napokon.Azóta is így van.Bár én gyógyszert szedek már jó ideje újra,viszont voltak miatta zavarok,de a fogyással függött össze szerintem.
Hasam se fájt sose különösebben és szülés után se.Eddig is 5napig tartott gyógyszerrel,ez se változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!