Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tisztitjátok ki a...

Hogyan tisztitjátok ki a kislány baba nuniját?

Figyelt kérdés
Nem merek nagyon belenyúlni még fürdés után vattával sem, de elég sok benne még az a fehér valami.

2013. nov. 8. 12:29
 1/9 A kérdező kommentje:
10 napos.
2013. nov. 8. 12:30
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Pedig nyúlj bele és töröld ki.
2013. nov. 8. 12:33
 3/9 anonim ***** válasza:
14%

fehér valami... és te felnőtt, gyerekes anya vagy :(

Nem kell belenyúlni, egyik kezeddel széthúzod a nagyajkakat, másikkal letörlöd, ennyi. HA ezt nem teszed meg, hogyan fogod később fürdetni? Szeméremből inkább koszos marad, és neki sem tanítod meg a tisztálkodást???

2013. nov. 8. 12:38
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Nyugodtan kitisztíthatod, arra figyelj, hogy a húgycső nyílását hagyd békén!!!
2013. nov. 8. 12:39
 5/9 Tica0121 ***** válasza:
A hüvelybe nem szabad nyúlni, de a nagyajkakat szét lehet húzni és ki KELL takarítani neki, mert begyullad vagy begombásodik. Én gézzel csináltam a lányomnak, raktam rá babaolajat. Az a fehér izé meg valószínűleg még a magzatmáz, nem fog magától lejönni.
2013. nov. 8. 13:39
 6/9 anonim ***** válasza:
én úgy emlékszem, az elején még eléggé össze volt tapadva a lányomnak, de persze kaksi után óvatosan széthúztam megnézni nem-e ment oda is, általában nem ment be (még a csecsemős nővér mutatta a kórházban). Később, olyan 4-5 hónapos kora körül már nem volt összetapadva, olyankor is a fenti szerint jártam el. A fehér izé szerintem is még a magzatmáz, nem kell letörölgetni. Csak a kakit távolítsd el
2013. nov. 8. 14:07
 7/9 Tica0121 ***** válasza:
lányomnak pont attól gyulladt be, mert azt mondták nem kell kitörölni belőle a magzatmázt.... hát ki kell!
2013. nov. 8. 14:23
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen, az még a magzatmáz. A gyerekorvos is azt mondta rendben van, jól csinálom. Csak azt hittem gyorsabban kell kitisztulnia teljesen.

Köszönöm a HASZNOS tanácsokat, nem a lehurrogást!

2013. nov. 8. 14:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindenki mást mond, van aki szerint ki kell törölni, van aki szerint nem. Én a középutat választottam: fürdéskor hagytam picit ázni úgymond, aztán törcsivel megtöröltem, ahogy magamnak is szoktam. Pelenkázáskor megnéztem, h nem kakis-e, ha az volt, akkor törlőkendővel letöröltem, ha nem volt az, akkor nem bántottam. Kb a második hét végére ki is ázott azt hiszem.
2013. nov. 8. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!