Mikor lesz jobb, hasfájós a babám? Hogyan kezeljem lelkileg?
Mi szinte mindent kipróbáltunk, pedig úgy voltam vele, hogy a gyerekemen nem kísérletezek, adják elsőre a megfelelő megoldást. Hát ilyen nem létezik! Nekünk semmi sem segített, inkább enyhített (napi kb 5-6 óra sírás helyett, "csak 3-4-5 óra sírás volt). Tudtam jól, hogy túlélni kell, idő segít, semmi más, majd "kinövi", érik, fejlődik a pocakja és jobb lesz. Így is lett, 3 hónapos korától szép lassan alább hagytak ezek a fájások!
Nálatok még én látok reményt, hátha nem lesz olyan súlyos, vagy nem tart olyan sokáig!
Ami nekem lelkiekben, fejben nagyon sokat segített, hogy tudtam mi a baja a babámnak, miért sír! Közvetlen enyhíteni nem tudtam, de a közelségemet maximálisan megkapta, végig ott voltam mellette, soha nem sírt fél percet sem a hasfájás miatt a fiam egymaga! Én annyira nem stresszeltem magam, inkább nagyon sajnáltam őt, hogy ilyen piciként mekkora fájdalmakat kell átélnie...Kitartást, és azzal teszel a legjobbat, ha nem hagyod magára a fájdalmában, hanem érzi, hogy nincs egyedül, közösen túl lesztek ezen az időszakon! Sok sikert, és sok mosolyt,hiszen idővel azt is kamatostul foglya meghálálni! :D
1 éves anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!