Van itt olyan aki nem bírta beszoktatni a kiságyba a babát?
Kislányom 8 hónapos.Soha nem aludt a kiságyban, mert nem maradt meg benne.Már a kiságy légterébe is üvöltött, 23 napja ez megszűnt úgy tűnt tetszik neki, de minden éjjel 10-12x kelt.napközben már csak egyszer 40 percet alszik szóval fáradt a gyerek meg én is.
Tegnap este nem bírtam tovább velem aludt és egész éjjel aludt egy hangja sem volt.
Cumival alszik már nem szopizik és ő szokott le róla.
Van olyan hogy egy gyerek nem szokja meg a kiságyat?
Mit tehetnék még?
Köszi mindenkinek, minimanó marad a nagyágyban, mert a kanapés próbálkozásnak a vége 3 napos láz lett.
Nagyon beteg volt a kicsim, és az a megérzésem,hogy a kiságyas "trauma" is közrejátszott.
Szóval majd mellőlem megy férjhez....
Még egyszer köszi...
Szia! Ez egy 2013-as kerdes...
Hat azert nem aludt mert hiába tettem le nem aludt el, akkor 8 honapos volt, 2 evesen elhagyta a délutáni alvást. Tehat csak ejszaka alszik, illetve a bolcsiben neha. Gondolom ennyi az igénye, nem hiszem hogy rajtam mult mert azota an egy most 3 honapos tesoja aki kisagyban alszik es napkozben is alszik kb 6 orat ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!