8 hónapos babámat, hogyan tudnám beszoktatni a kiságyba aludni? Eddig velünk aludt.
minden nap egy kicsit tedd bele, hogy szokja az új környezetet.
tedd oda a kedvenc játékait, nappal is tedd be a kiságyba.
de ha nagyon fáradt, akkor sztem bárhol elalszanak a kicsik :)
Nagyon egyetértek azzal a válaszolóval, aki azt írta, hogy nem biztos, hogy ez a legjobb kor ehhez:).
Illetve, azt jól értem, hogy csak a közös ágyból szeretnéd"kitenni" de egy szobában maradnátok? Mert ez azért szerintem most is megvalósítható, úgy, például,ahogy előttem is írta az egyik válaszoló. Elaltatod magad mellett és átteszed amikor már mélyen alszik. Vagy: leszerelhető a kiságy oldala? Ha igen, akkor azt levenném, odatolnám a nagyágy mellé, így melletted lenne de már a saját helyén. Csak átnyúlsz és megsimogatod. AZtán ha ez megy, akkor akár vissza is kerülhet a rács, és eltávolodhat a kiságy a nagytól:).
De az is lehet ám, hogy mindenféle hókuszpókusz nélkül aludna szépen a kiságyban, egy próbát megér:). Ha nem, akkor jöhetnek a fenti tippek:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!