1-2 hónapos babátok ha beteszitek a kiságyba elvan "magába"? Hogy kötitek le a figyelmét mikor ilyen picik még?
1 hónapos a babám és ha nincs alvás idő, fent van és beteszem a kiságyba csak úgy van el ha cumit adok neki,de akkor is csak max fél óráig.
Ti mivel kötitek le a babátokat ennyi hónaposan?
Hogy főztök takarítotok mellette ha fent van?
Én kiságyba csak aludni tettem, amúgy járókában feküdt, látott engem is, tudtam hozzá folyamatosan beszélni.
Ha főztem, a pihenőszékében magam mellé raktam konyhában.
A takarítás volt a legjobb. Édesen elaludt ha porszívóztam.
Az én fiam is "imádja" a porszívót :) ha sír és bekapcsolom egyből abbahagyja :D de hát nem mehet a porszívó mindig amikor sír!!
Akkor be kell szereznünk egy pihenőszéket úgy látom.
Nem akarom annyit a kezembe fogni,nem szeretném ha megszokná hogy mindig kézben van. Jó lenne ha egyedül is ellenne.
De még várom a tippeket ötleteket :)
Köszönöm a válaszokat.,
Miközben a válaszokra vártam elaludt a pici kincsem cumival a szájában :))
Gyanus volt hogy akkora nagy a csend..
Vittem magammal hordozóban, ha abból is kikéretőzött, akkor kendőbe kötöttem és megcsináltam, amit kell.
Nem akarlak elkeseríteni, de embergyerekként a kicsid már Rád szokott az anyaméhben:), nem rontod el ha a közeledben lehet, amikor arra van szüksége. Ilyen piciként pedig a legtöbb csecsemőnek természetes igénye, hogy a szülője közelében legyen, hiszen ott érzi magát biztonságban:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!