Milyen az új babydream pelenka? Nektek melyik pelus vált még be ami nem pampers és liberó?
Régen használtuk a lányomnál, most jön a kistesó, de azóta talán változtattak rajta, ha jól láttam.
nekem fontos szempont egy pelenkánál, hogy gumis legyen a dereka és a tépőzárja.
köszi
Még egy szavazat az ALDI pelusára! :)
Nekünk ez vált be a legjobban. A pamperst szerettem még, de aztán kiütéses lett tőle a lányom pocakrészen, és combrészen, ahol a kis fodrok vannak. Ugyanígy jártunk a DM pelusával is, attól is kiütéses lett.
Azóta csak az Aldisat használjuk, már nem is vagyok hajlandó mást kipróbálni. Szökő évente van vele baleset, mondjuk a jó vizes hasmenésnél, de azt egyik pelus sem képes benn tartani... Szóval minőségben kiváló, és gumis a dereka...
3-as vagyok, a babydreamről el is felejtettem írni.
Egyébként az is jó, olyan mint a pampers, azzal sem volt gond, jó puha az anyaga, viszont kívülről szöszölődik valamiért... Főleg nyáron vettem észre, amikor kisruha volt a lányomon. De igazából az értékéből nem von le, csak fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!