A narancssárga pampers sleep&play pelenka milyen? Aki használja mennyire van vele megelégedve?
Figyelt kérdés
Ez van most akcioban, de mivel mi liberosok vagyunk így nem tudom milyen a pampers.:)2013. aug. 13. 18:49
1/20 anonim válasza:
Tűrhető kategória, viszont ha belepisil a térdéig ér.
2/20 anonim válasza:
Nekem rossz tapasztalatom van vele, tízből négyszer biztos hogy kifolyt belőle a pisi, kaki.
De lehet, hogy a te babádnak beválik, ki kell próbálni. Én soha többet nem veszek, az biztos. :)
3/20 anonim válasza:
Szerintem semmi baj vele,bár a pampers másik két pelusa a Premium Care és az Active baby sokkal jobb,bár szerintem a pampers messze menőleg jobba minden másik pelenkánál próbáltam többet is,mindegyik fapados hozzá képest.
4/20 anonim válasza:
Nekünk nagyon nem vált be, én amúgy mosható pelusozok és még az is jobb mint ez a Pempers. Akciósan vettük mi is, ha elmegyünk itthonról eldobhatóst használok, de ez semmire nem jó. Én végül beadtam egy óvónő ismerősömnek, ha van olyan gyerek akinek nem hoznak arra használják el.
5/20 anonim válasza:
Ajándékba kaptam egy csomaggal,az illata nagyon finom volt :) mint a play dooh gyurmáknak,leginkább ahhoz hasonló :D mindegy is,nem vált be sajnos,pedig bármilyen pelust kaptunk,nagyon örültem neki,de ez a gyermekjólétibe landolt adományként.
6/20 anonim válasza:
Egyszer próbáltuk, mikor kisebb volt a kisfiam. Nekünk is kifolyt a pisi. Pamperst használunk, de nem ezt.
7/20 anonim válasza:
Nem ajánlom. Nem gumis a dereka elég kényelmetlen lehet a babának. Gyakrabban kell cserélni ha nem szeretnéd ,hogy átázzon,meg is nyúlik a pisitől. Egyetlen pozitíivum az illata. Én a zöldet használom nappalra. A premiumot éjszakára utazáshoz.
8/20 anonim válasza:
Nem ajánlom. Én botor módon azt hittem kibír egy éjszakát, hát tévedtem. Ráadásul két alkalommal reggelre szétnyílt, és a zselé beterített a fiam egész alfelét. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és közölték, hogy nem bír ki egy egész éjszakát, cserélni kell. Ja persze, ahogy ők elképzelik. Inkább a Premium caret ajánlom, én meg voltam vele elégedve.
9/20 anonim válasza:
nekünk nem jött be, és ahhoz képest, milyen gyenge minőség elég drága...Olcsóbbak a saját márkás pelusok és ezerszer jobbak.
Én narancs pamperst nem veszek soha többet.A kék meg a fehér már sokkal jobb, de én az Aldi és a Müller pelusait adom a lányomra.
10/20 anonim válasza:
Nekünk bevált. Próbáltam már több félét is, de ez az igazi. Puha, jó az illata, nem folyik ki belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!