A narancssárga pampers sleep&play pelenka milyen? Aki használja mennyire van vele megelégedve?
Figyelt kérdés
Ez van most akcioban, de mivel mi liberosok vagyunk így nem tudom milyen a pampers.:)2013. aug. 13. 18:49
11/20 anonim válasza:
Akkor én lennék az egyetlen, akinek bevált?! Nekünk kibír egy éjszakát simán, soha nem folyt ki belőle semmi, pedig már a 4-es méretnél tartunk. És kezdettől ezt használtuk. De minden baba más alkat, ki kell próbálni.
12/20 anonim válasza:
Nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak. 1hónapos babámnak vettem, nem vált be. Kifolyt a pist, de azt hittem azért, mert talán már kezd kicsi lenni rá.
Most 6hónaposan újra vettem, gondoltam nappalra jó lesz az, éjjelre meg az active baby. Hát azt kell, hogy mondjam, soha többé nem veszek narancssárga pampers-t. A pisi többször kifolyt már, sokszor bevág a babám bőrébe, de ha lazábbra hagyom, akkor esik le róla. Ráadásul nagyon gyakran kell cserélni, mert 1-2pisi és már lóg.
Szóval árban ugyanott vagyunk, ahol az active baby-vel mert ezt kb. dupla annyiszor kell cserélni.
13/20 anonim válasza:
2-es méretig szerettem. De utána már fontos volt a gumírozott derék rész, és sajnos nagyon gyakran jártam úgy, hogy kis zselédarabkás volt a kicsim popsija tőle! A vége felé már szinte minden másodiknál így jártam! Active Baby-t használok, az gumis és nem jönnek ki a zselédarabkák, éjszaka sem ázunk át vele. Ez is szokott akciós lenni, inkább ezt próbálnám a helyedben.
14/20 anonim válasza:
Nem értem azokat, akiknek nem jön be ez a pelus. Születése óta ezt használjuk, most másfél éves, de egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor volt baleset. 4 órát simán kibír a pelus, de nálunk még az éjszakát is. Nyáron, amikor több folyadékot iszik a babánk, akkor kicsit gyakrabban cseréljük, de én nagyon szeretem ezt a pelust, eszemben sincs másra váltani.
15/20 anonim válasza:
Szörnyű. Egyszer vettem, de a fél csomag a kukában landolt. A saját márkásak százszor jobbak,mi az Aldis és Pennys pelenkát használjuk.
16/20 anonim válasza:
mi használtuk, nem folyt ki semmi belőle, különösebb gondom nem volt vele.Azóta nem haszáljuk, hogy kipróbáltunk másik fajta pelust,azóta nem tetszik, mert más pelusok jobbak mind minőségben, mind árban.
17/20 anonim válasza:
én csak azért nem szeretem mert nem gumis a dereka és ez elég nagy hátrány.
a lányomnál egyik pampers se vált be,de a fiamnál az activ baby igen.
azért szeretem mert vékony.
18/20 anonim válasza:
Nekünk soha sem folyt ki belőle semmi. Sokkal jobban szeretem, mint a fehér pampers-t, a hülye hálójával. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.
19/20 anonim válasza:
1x vettem, de fél csomag még megvan:( még ajándékba sem kell senkinek, szerintem kuka....Az Aldis 1000x jobb a Pampersnél. Nem hiába svájci gyártmány és nem lengyel hulladék.....
20/20 Gódor Róbert válasza:
látom itt sokan használtak ilyet.meddig lehet hordani a 3ast?mi 6,5kg vagyunk de már kicsit szűknek érzem a pelusokat, de félek 4es még hatalmas lenne.ha zölddobozos pampersre váltanánk a gumis derék segítene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!