Mikor érdemes az 1-es méretű pelenkát venni? Libero, Pampers. Vagy indítsak egyből a 2-es mérettel?
Megsaccolni sosem tudják pontosan, még az is lehet, hogy sokkal nagyobb lesz.
A lányom kereken 3 kilóval született, neki több csomag 1-es Pampers premium cate elfogyott mielőtt 2-esre váltottunk, bár ő nem volt vastag combú.
Szerintem 1-essel kezdjetek, az 4 kg-ig jó.
Főleg ha mondjuk kis vékony combja lesz, lehet kifolyna a pisi a nagyobb méretből.
Miért sajnos? Nem mindegy mekkora, ha egészséges? Ez a lényeg, nem a mérete.
Vegyél egy csomag 1-est, és egy csomag 2-est, a többit majd veszed később.
4,5 kg született a fiam, 3 csomag 1-es pelenkát használtunk el.
10%-ot fogynak a babák a kórházban a születési súlyukból.
5-kg-ig az az 1 hónapos koráig az 1-est használtuk, majd 2 hónapig a kettest, és most 3 hónaposan, 7 kg, most kezdtúk a 3-ast.
Szia.
Nekem 3300g-al született a kisfiam,én pampers premium care 1-essel indítottam.Az elég volt,nem kellett nagyobb.Kb másfél csomag után váltottunk át 2-esre.A kórházban a Liberoból 2-es méretűt adtak rá,az is jó volt rá,nem folyt ki belőle semmi sem.
5.5 hós kisfiú anyukája
Miért sajnos?
Én örültem, hogy nem egy 4 kilós gyereket kellett megszülnöm.
Nagyon gyorsan megszületett, nem vágtak, nem repedtem.
1. voltam
3470 grammal született a fiam. Még az 1-es pelenka is nagy volt rá! A Libero kisebb a Pampersnel, szóval nekem újszülöttként az jobb volt.
Jelenleg közel 6 kg és most a 2-es Pampers még abszolút jó rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!