Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisgyermek mellett ékszert...

Kisgyermek mellett ékszert szoktatok hordani?

Figyelt kérdés
Kisfiam jól belekapott a fülbevalóba, egy kicsit nézegette, aztán meg akarta fogni..... Ki is kapcsolódott, meg nagyon fájt. Arany fülbevalót hordok, karika, más ékszert amúgy nem, de a fülbevalóhoz ragaszkodom. De úgy érzem jobb, ha váltok valami másra. Mindenképpen szeretnék továbbra is fülbevalót hordani, nem akarom, hogy benőjön a lyuk, meg szépeket kapni :) De milyen érdemes, ti milyen hordotok? Milyen amit nem tud könnyen kikapcsolni egy óhatatlan mozdulattal? Meg ne tudja a kis ujjacskáját beledugni, amit a karikába nem nehéz :) Ezüstben vagy nemesacélban gondolkodom.
2013. nov. 4. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hosszú lógós volt. Egy párszor piszkálta, de nem hagytam így le is szokott róla. Én csak ezért nem vennék másikat. Ha mindenképp akarsz akkor vagy sima bedugósat vegyél, vagy íveset ami a fülcimpád aljáig ér.
2013. nov. 4. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én most áttűzős fülbevalót használok, nem lifegős, két kő egymás alatt. Megszokta, nem piszkálja. (Most készül a lógós, nem áttűzős, majd meglátjuk.) A vadiúj nyakláncomat rögtön elszakította, megcsináltattam, újra hordom. Most még néha megmarkolja, de nem tépi. Két gyűrűt is hordok, az egyik eljegyzési gyűrű jellegű, egy nagy, 6 mm-es kő van benne és nem baleseteztünk még.

Nem írtad, mennyi idős a picid, de hidd el, megszokja. Ha csak néha hordasz ékszert, az mindig újdonság lesz és mindig piszkálni fogja.

(Az egyik gyűrűmben és a medálomban /meg a készülő fülbevalóban is/ briliáns csiszolású kő van, gyönyörűen csillog, de megszokta, nem hadonászik érte.)

2013. nov. 4. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok

Ametiszt, még mielőtt vki lepontozna azért, mert azt hiszi, hogy dicsekszem a hatalmas gyémántékszereimmel :)

2013. nov. 4. 19:30
 4/5 A kérdező kommentje:

17 hónapos és ma fordul elő előszőr ilyen. De féltem a fülem :) és a fülbevalót sem szeretném, ha tönkre menne, de a lyukat nem akarnám benőni hagyni, meg valóban a fülcimpára simulós már egy fokkal jobb lenne.

Hát azért nem rohanok egyből venni másikat, de ha mégegyszer lesz ilyen akkor inkább egy másikkal tanítanám meg, hogy nem szabad :)

Ez egy arany fülbevaló, ezt az egy aranyat hordom

2013. nov. 4. 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem ilyesmi van, csak persze felnőtt méretben.

[link]

Meg szokták nézegetni, de még egyszer sem kapták ki, vagy akadt bele a kezük. Nekem is van karika, de azt már régóta nem hordom, illetve már nyakláncot és karkötőt sem hordok.

2013. nov. 4. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!