Kisgyermek mellett ékszert szoktatok hordani?
Én most áttűzős fülbevalót használok, nem lifegős, két kő egymás alatt. Megszokta, nem piszkálja. (Most készül a lógós, nem áttűzős, majd meglátjuk.) A vadiúj nyakláncomat rögtön elszakította, megcsináltattam, újra hordom. Most még néha megmarkolja, de nem tépi. Két gyűrűt is hordok, az egyik eljegyzési gyűrű jellegű, egy nagy, 6 mm-es kő van benne és nem baleseteztünk még.
Nem írtad, mennyi idős a picid, de hidd el, megszokja. Ha csak néha hordasz ékszert, az mindig újdonság lesz és mindig piszkálni fogja.
(Az egyik gyűrűmben és a medálomban /meg a készülő fülbevalóban is/ briliáns csiszolású kő van, gyönyörűen csillog, de megszokta, nem hadonászik érte.)
2. vagyok
Ametiszt, még mielőtt vki lepontozna azért, mert azt hiszi, hogy dicsekszem a hatalmas gyémántékszereimmel :)
17 hónapos és ma fordul elő előszőr ilyen. De féltem a fülem :) és a fülbevalót sem szeretném, ha tönkre menne, de a lyukat nem akarnám benőni hagyni, meg valóban a fülcimpára simulós már egy fokkal jobb lenne.
Hát azért nem rohanok egyből venni másikat, de ha mégegyszer lesz ilyen akkor inkább egy másikkal tanítanám meg, hogy nem szabad :)
Ez egy arany fülbevaló, ezt az egy aranyat hordom
Nekem ilyesmi van, csak persze felnőtt méretben.
Meg szokták nézegetni, de még egyszer sem kapták ki, vagy akadt bele a kezük. Nekem is van karika, de azt már régóta nem hordom, illetve már nyakláncot és karkötőt sem hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!